Denne oppskriften har en smaksforsterker som heter ansjos som kler potetene og hvitløken veldig godt.
Gulrotstuing smaker fortreffelig til lettsaltet torsk, annen salt fisk, fiskekaker, kjøttboller og salt lammekjøtt.
Det tar deg bare litt ekstra tid å lage en gulrotstuing som smaker ekstra godt Oppskriften er veldig enkel.
Blomkål sammen med hvitsaus og baconstrimlene gir deg et lett og sommerlig måltid på få minutter. Selvfølgelig kan du nyte denne retten hele året.
Denne retten passer perfekt som forrettet eller til stekt kyllingbryst.
Denne australske versjonen av den provençalske tianen tilberedes i en vid, lav, åpen, ildfast form. Paprika kalles for "capsicum" i Australia, og det er jo det latinske navnet for hele pepperfamilien, også chili.
Det perfekte tilbehør til så vel fisk som kjøtt eller vegetar.
Ristet gresskar med salvie smaker deilig. Dessuten er retten veldig enkel og rask å lage.
Her er oppskriften på hvordan skikkelig rødkål skal lages og smake.