
Om du velger røykt eller urøykt pinnekjøtt og hvor lenge du vanner det ut, avgjør hva du kan drikke til.
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Pinnekjøtt er stadig fleres favoritt på julaften, men enda flere starter pinnekjøttsesongen i godt tid før julaften. Er du blant dem og har planer om delikatessen i helga, følg med for det betyr rester av pinnekjøtt i kjøleskapet. Her får du oppskriften på begge deler.
Det er absolutt ingen grunn til å være redd for å lage pinnekjøtt hjemme, for det lager seg nesten selv.
Gjør som Eyvind Hellstrøm, introduser litt andre smaker til pinnekjøttet og du får en helt annen smaksopplevelse.
Nå som julemiddagen er vel fortært, kan det være på sin plass å prøve et lokalt alternativ til vanlig pinnekjøtt, nemlig av rein. Sannsynligheten er stor for at du får en ny favoritt?
Endelig kan ordet turistfelle få en positiv betydning. Nyåpnete Edda har som nærmeste nabo til Operaen i Bjørvika, muligheten til å bli en slik, men har samtidig en klar strategi for å bli mye mer.
Har du fortsatt pinnekjøtt som ikke er spist, har du kanskje lyst å prøve en helt annen vri. Prøv denne oppskriften. da vel.
Det er det store spørsmålet for pinnekjøttentusiastene - og dem blir det stadig flere av.
Begge disse to italienske rødvinene har deilig og myk frukt, god syre og nok alkohol til å være supre følgesvenner til både ribbe og pinnekjøtt.
Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.
Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.
For noen år siden fikk vi i Apéritif et tips fra en av våre lesere på Vestlandet. Temaet var, kanskje ikke så uventet, pinnekjøtt.
Pinnekjøtt eller saueribbe, fåreribbe eller bare ribbe - kjært barn har mange navn. Én ting kan vi likevel enes om, pinnekjøttet vinner stadig nye venner.
I dag venter oppskriften på vestlandets stolthet deg, så nyt av det herlige pinnekjøttet.
Hurra, det er snart jul. Hvorfor ikke speke ditt eget pinnekjøtt og lage dine egne pølser? Du bør sette i gang nå, for du trenger den tiden vi har frem til jul.
Pinnekjøtt eller saueribbe, fåreribbe eller bare ribbe - kjært barn har mange navn alt etter hvor på vestlandet man kommer fra. Her finner du alt du trenger å vite for å lage den beste pinnekjøttmiddagen. Selvsagt med drikkeforslag til.
Vestlendingens julefavoritt brer om seg.
Nå kan pinnekjøttet få samme opprinnelsesbeskyttelse som parmesan og fetaost.
Flere og flere trykker pinnekjøttet til sitt bryst nå i juletiden, og her gir vi deg to deilige oppskrifter.
Denne oppskriften er super enten mens du venter på å angripe pinnekjøttet, eller om du har rester etter pinnekjøttmiddagen.
I dag venter vestlandets stolthet deg - nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
Enten du går for kalkun, ribbe eller pinnekjøtt på julaften, klarer du deg med disse.
I dag venter vestlandets stolthet deg - nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Kjøttmiddagene er for mange de viktigste med hele julefeiringen. Her er oppskriftene som gjør at du lykkes.
Enten det er til julekoldtbordet, julefrokosten, selve julemiddagen eller til desserten og julekakene, finner du svaret her.
Av restene fra julematen kan du lage mange nok smakfulle munnfuller at det blir nok til flere. Eller bare en rekke gode middager i årets første uke. Her får du oppskriftene.
Julesesongen er dessverre høytid for matkasting. Her er gode råd og oppskrifter for å unngå at mat havner i søpla.
Det blir bare tidligere og tidligere mørkt i disse dager, heldigvis byr Øl+ slippet på øl som kler høsten samt noen ordentlig gode surøl.
Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.
Lar du ribba få ekstra lang tid i ovnen, får du til gjengjeld et svært saftig kjøtt og ikke minst supersprø svor.
Her er oversikten over alle akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Den er ikke julepyntet, men innholdet som er aller viktigst, sørger for god julestemning. Denne vinen holder høyere kvalitet enn mange flasker.
Hundretusener velger snarveien til julematen.
Her får du nye, gode oppskrifter til det store julekoldtbordet som vil få gjestene til å gispe av beundring.
Først og fremst er flesk og duppe veldig godt. At det er raskt å lege skader heller ikke på en onsdag.
Den kommer uten juledekor, men har ellers alt som trengs av smak og struktur til julefeiringen.
Hans Tryggvasson og hans team av ølsommelierer på Ringnes Brygghus drømmer om at flere nordmenn skal vite hva øl faktisk er. Det gjør de noe med. Akkompagnert av høye smørbrød av norske råvarer med en fot i dansk tradisjon.
Vi har prøvd lammelår både med og uten røyksmak, og her er våre drikkeforslag samt oppskrift på tilbehøret.
Denne vinen finnes i både normalflaske, magnum og femliter. Mye juleglede for pengene. Og ikke minst kan den lagres i mange år.
Det mest klassiske følget til nyttårskakunen av alle er waldorfsalat. Her får du tre forskjellige oppskrifter.
Her er fasiten til quizen om juletradisjoner.
Palmer Group ekspanderer på brennevinssiden og opplever stadig økende brennevinssalg.
Fiskeball gjerne fylt med ister eller servert med bacon og tyttebær er vanedannende skal vi tro deler av befolkningen. Denne kule retroretten bør absolutt prøves. Det er slett ikke vanskelig.
Her finner du alle akevittene Apéritif har testet de siste årene. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Mest sannsynlig gjør du ikke det på julaften, men denne vrien på riskrem smaker veldig godt gjennom hele julen.
Med vinene fra denne produsenten får du en uforglemmelig vinopplevelse denne jula. Bestiller du nå har du dem i tide til nyttår.
Her finner du 52 juleøl - både med og uten alkohol - som du kan plukke med deg på neste butikkbesøk.