
Den skal ikke stekes og kan derfor lages 15 minutter før desserten skal på bordet. Du får to ulike forslag til yoghurtfyll - avhengig av om du har fryser eller ei.
Denne paien er såkalt lakto-ovo-vegetarisk, men om du vil ha kjøtt eller fisk i eller ved siden av, står du helt fri til gjøre.
Iskrem med kaffesmak matcher veldig godt syrlige sommerbær, så godt at du må ha et stykke til.
Pai er helt genialt som middag på en mandag. Til denne oppskriften kan du nemlig bruke rester av røykelaks eller gravlaks, Du kan også kjøpe en ferdig paideig så sparer du tid..
Har du rester etter søndagsmiddagen, er en pai tingen. Denne paioppskriften kan varieres i det uendelige.
Her får du oppskrift på en kjempegod pai med spinat og bacon som kommer til å bli din nye favoritt.
Det gjelder også om du har dårlig tid, for de fleste butikker har fersk paideig i hyllene.
Denne retten er helt genial på en mandag: Den er rask å lage med få ingredienser og så får du brukt sopp du plukket tidligere i høst.
En pai er aller best servert varm, men den smaker like godt kald. Lag derfor en stor porsjon av denne oppskriften så har du nok til piknikkurven i morgen.
Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare.
Pakk den røykte koljen inn og du fjerner bestefarstempelet. Oppskriften er lettlaget og retten kan serveres varm, lun eller avkjølt.
Nesler er en dårlig utnyttet ressurs - helt gratis og perfekte akkurat nå. Ut og plukk og prøv deg på denne oppskriften.
Denne oppskriften er en flott måte å bruke rester som du måtte ha igjen fra tidligere middager på. Godt smaker det også!
Og det uten noen form for kjøtt. Og helt uten at det går på bekostning av smaken. Bare prøv.
En rykende varm og fristende pai er manges favoritt, og her får du en deilig oppskrift.
I disse dager er det ingen grunn til å reise langt for å finne gode ingredienser til kaker eller desserter.
Har du rester igjen etter julefesten passer det godt å lage en deilig pai av det, prøv bare denne oppskriften selv.
Gresskar kan brukes i langt flere søte settinger enn pai. Denne oppskriften på dessert for eksempel.
En pai som denne fyller rollen som middag, til lunsj, i matpakken eller om du skal ha med noe til et koldtbord. Bruk en stor eller mange små former, alt etter bruk - og lyst. Og du kan godt bruke rester fra søndagsmiddagen.
Hvem har sagt at lett og sunn mat ikke kan smake godt? I dag serverer vi en pai proppfull av de deiligste smaker.
I dag får du oppskriften på skummelt gode spøkelser og en herlig pai av innmaten til gresskarlykten.
En god pai kan du ha som en deilig middag, til lunsj eller hvorfor ikke pakke den ned og ta den med på pikniken?
En rykende varm og fristende pai er manges favoritt, og her får du en deilig oppskrift.
Franskmennene kan dette med å lage pai, og dagens oppskrift er en skikkelig deilig variant.
Ta for deg av sesongens aller beste råvarer i dag i det vi setter en lekker lammefilet på menyen og starter hele måltidet med en deilig pai.
Det blir skummelt gode spøkelser til middag og en herlig pai av innmaten til gresskarlykten til dessert - god Halloween!
Det sørger både rødbter, brie og spekeskinke for.
I denne paioppskriften er det både mørk og hvite sjokolade samt det du måtte begjære av friske bær.
Jordbær får vi ikke nok av nå mens sesongen er på topp. Prøv en av disse oppskriftene med sommerens sunneste i hovedrollen.
Med oppblomstrende pandemi, strengere restriksjoner og mer innetid er det en lettelse å kunne søke tilflukt til den varmende og rause kosematen.
Skogssopp er en av naturens gaver til oss matglade. La deg inspirere av disse fristende oppskriftene og inviter til et høstens festbord.
Denne paien blir ekstra god med selvplukket sopp. Oppskriften er lettlaget som bare det.
Denne uken starter Thanksgiving på torsdag, og feiringen varer (i hvert fall i USA) til og med søndag. Når et meget spesielt år nærmer seg slutten, er det fint å finne tid og rom for takknemlighet, enten man følger amerikansk tradisjon eller ei.
Den er kanskje ikke så hemmelig, men definitivt en undervurdert ingrediens. Og denne oppskriften gir ekstra godt resultat.
Enten du har pølser, kjøtt eller bare grønnsaker igjen etter helgen, får du brukt restene i denne smuldrepaien.
Julesesongen er dessverre høytid for matkasting. Her er gode råd og oppskrifter for å unngå at mat havner i søpla.
Paideig, vaniljekrem og det du måtte ha lyst på av bær akkurat nå. Denne fleksible kombinasjonen vekker alltid kakeglede.
Du kjenner deg kanskje igjen - soppkurven bugner og du vet ikke hvordan du skal ta vare på soppen du har plukket. Vi har oppskriftene.
Ut å plukke, inn å bake og så inviterer du på kaffekos. Her er oppskriftene.
Her er de beste oppskriftene med skogen gull, nemlig kantarellene som popper opp i skog og mark.
Her er det egentlig bare størrelsen på paiformen som skiller oppskriften fra enhver annen rabarbrapai, men marengstoppingen gjør den likevel helt annerledes.
Om du vanligvis ikke kobler kirsebær og jul, kommer du garantert til å gjøre det etter å ha prøvd denne paioppskriften.
Koldtbord er en god løsning for store og små anledninger. De beste oppskriftene finner du her.
Vi har lært å bruke gresskar som paifyll, så nå er det på tide å prøve søtpoteter også.
Har du allerede kjøpt et gresskar, har du det som trengs for denne lettbakte paien.
Måltider ute i det fri smaker alltid bedre enn innendørs. Her er oppskriftene på hva du skal putte i piknik-kurven eller sekken.
Om du ikke har rabarbra i hagen, er den lett å få tak i fra grønnsaksdisken. Dette bør du vite om råvaren før du bruker den.
Det er lite som slår en piknik med gode venner, og med et brød fylt til randen av godsaker er suksessen sikret.
Denne kaken formelig skinner av lykke. Kanskje får du ikke tak i rød marsipan, men kaken blir like god med hvitt marsipanbånd.
Amerikanerne kan ostekaker. Ukens oppskrift er en skikkelig lekkerbisken med svisker marinert i rom eller portvin.