
At Tissot tilhører det øverste Jura-hierarkiet er disse vinene gode bevis på.
Jura er Frankrikes ubestridt hotteste vinområde. Møt noen av regionens mest markante personligheter.
Her er både pinot noir-er fra Burgund, Tyskland og California, topp barolo brunello, riesling, Jura-vin og mye annet godt. Når de er utsolgt finnes det mye annen god trøst blant januars øvrige 610 nyheter.
Vel finnes det andre viner som er mer eksklusive, målt i tilgjengelig volum og pris, men her får du også solid valuta for pengene.
Når denne produsenten gjør noe, blir det vellykket. Også når det gjelder å «tulle» med pinot noir og lage den som en naturvin.
Disse musserende vinene kommer fra et av Frankrikes desidert mest spennende hvitvinsområder.
De siste ukene har vært sjeldent intense når det kommer til antall produkter som enten er nyheter i bestillingsutvalget eller årgangsendringer. Her finner du 1020 smaksnotater.
Her har du 25 lettlagete vegetaroppskrifter som bør prøves ut. Overrask familien med middag uten kjøtt eller fisk eller sørg for at grønnsaker dekker en større del av tallerkenen heretter.
Gresskar er så mye mer enn morsomme lykter til halloween. Her finner du de beste oppskriftene, både salte og søte.
Det er mandag, men det er lov å fantasere om en skål med nystekte kroketter og et glass iskaldt øl eller hvitvin. Eller du kan la dem være del av et helt måltid.
Denne vinen er egentlig feilvare, men smaker himmelsk likevel. Og kan måle seg med de fleste vin jaune-er.
Nyhetene i mars omfatter det beste i alle kategorier. Barolo, Burgund, California, Ribera del Duero, Champagne, Toscana og mange flere.
Torsk er fantastisk smaksrik og anvendelig og for mange favoritt nummer én. Spesielt nå som skreien fyller fiskediskene. Her har vi samlet en rekke gode tips og oppskrifter.
Av restene fra julematen kan du lage mange nok smakfulle munnfuller at det blir nok til flere. Eller bare en rekke gode middager i årets første uke. Her får du oppskriftene.
Det er snakk om vin av ypperste klasse, som kommer til å tære godt på det (kanskje) magre januarbudsjettet, men du finner også mer budsjettvennlige viner blant de 950 produktene som er testet de siste ukene.
Gryteretter er alltid populært og ikke minst godt. Her finner du gode oppskrifter for enhver anledning.
Gratinert løksuppe smaker helt fantastisk når det er kaldt ute og få andre supper metter så godt som denne.
Denne franske klassikeren er som skapt for en hustrig novembertorsdag. Med eller uten beaujolais, ny eller fjorårets. Eller noe helt annet i glasset.
Om du har tenkt til å ta frem grillen denne helgen eller kose deg innendørs ,er gyros fredags-middagen du har lengtet etter.
Koldtbord er en god løsning for store og små anledninger. De beste oppskriftene finner du her.
Denne fiskeretten kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små, og oppskriften er ikke vanskelig å følge heller.
Marinerte, panerte og friterte tynne kjøttskiver er så godt at du nok må lage ekstra stor porsjon.
Med denne enkle oppskriften vil du imponere også de kresne med dine kokkekunster.
Når kveite får høstskrud som i denne oppskriften, henter vi fram det beste av dekketøy og drikke til.
Rösti er mye raskere å lage enn du tror, og med luftige kyllingkarbonader, salat og dressing til blir fredagsmiddagen garantert tatt vel imot. Du kan også servere dem til burger eller biff.
Her er de beste oppskriftene med skogen gull, nemlig kantarellene som popper opp i skog og mark.
Kjøttboller blir festmat når de serveres som tapas med annet smågodt. Prøv denne enkle oppskriften og festbordet er snart klart.
Noen egg, bacon og sopp, gjerne selvplukket. Ja, da har du det du trenger til et herremåltid .
Løk er krykken gjennom hele vinteren, men som regel spiller den birollen. I disse oppskriftene får den lov å skinne litt ekstra. La deg inspirere til å bruke litt mer løk nå mens den er så fersk og god.
Server heller skikkelig musserende på nasjonaldagen. Her har du sju sikre valg i alle prisklasser.
Om du ikke har din egen vri på nyttårskalkunen, bare har glemt hvordan du gjorde det i fjor eller vil gjøre noe helt nytt i år, finner du oppskriftene her.
Denne retten ser kanskje vanskelig ut, men er ikke det, bare sabla god.
Det er lett som bare det å gjenskape smaken fra siste besøk på asiatisk restaurant. Her får du et knippe oppskrifter som hjelper deg på veien.
Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.
Brød som ikke lenger er helt ferskt, er det faktisk utrolig mange måter å få avsetning på. Her finner du en rekke oppskrifter.
Til påske står egg øverst på innkjøpslisten. Så det kan fort bli for mye egg, men her får du tips til gode måter å bli kvitt overskuddet.
Stekt kveite med kantarellstuing og blåbærsaus blir helgas absolutte høydepunkt. Her er oppskriften.
Ikke, da har du noe til gode. For med artisjokk, tomat og squash får du en god og mettende omelett.
Ta med middagen på termos. Vi kan love deg at suppe aldri smaker bedre enn når den nytes ute i vårsola. Her er oppskriftene.
De saftige og smakfulle kyllinglårene er ekstra velegnet som søndagsmiddag. Bare prøv denne oppskriften.
Sukkererter gir vårfølelse året rundt, men det er nå den er aller sterkest. Prøv en av disse oppskriftene.
Vi snakker om velkjente oppskrifter som ikke krever altfor mye av deg som kokk. Men som gjør at du blir rikelig belønnet med skryt og lovord.
Apéritifs polliste har fått intet mindre enn 1004 nye smaksnotater i form av nye bestillingsvarer og nye årganger. I tilllegg kommer 100 nye produkter i basis. Aldri før har utvalget vært så stort og godt som nå.
Drøyt 400 viner - som nyheter i bestillingsutvalget og nye årganger - er testet de siste ukene. Her er oversikten.
Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.
I mai er det duket for en fabelaktig vinsmaking med en bredde du sjelden ser maken til. Bli med du også da vel.
Velsmakende, men enkelt, er stikkord for dagens middagsforslag. Selvsagt følger drikkeforslag til.
Deilige karbonader er ikke bare lette og raske å lage, og med kyllingkjøttdeig er de også litt sunnere.
Steinsopp er nemlig en av det mest spennende sopptypene du kan gå løs på med kniv og stekepanne. Bare se alle de fristende oppskriftene.