
Ferske vårruller bør stå oftere på menyen også på en mandag. Det er veldig lett å lage og ikke minst variere etter hva du har for hånden.
Berberisbær er en av flere ingredienser som spås en viktigere rolle i kjøkkenet og kostholdet. Som ellers preges av å gå i en enda grønnere (og altså surere) retning.
Om en hel kylling eller andre arbeidskrevende matlagingsoppgaver kan virke uoverkommelig der du står i butikken en midtukedag, er den faktisk ikke det. Her kan du lære av hvordan en kokk går løs på en slik oppgave.
Det er bare å gjøre seg klar for både grønne burgere som kjøttfrie dager. Det er i år at den grønne matbølgen vil slå til for fullt.
Her er 20 av våre favorittoppskrifter på kjappe og mer langsomme wok-retter.
Sprø hoder med nykål venter på deg i grønnsaksdisken. Prøv en av disse fristende oppskriftene.
Cateringdamene i 13 kvinner og Fatima AS har funnet et nytt marked. En fotballarena.
Den thailandske maten til Wipparwy Sivertsen er for stor konkurrent for kokkelauget i Lofoten og Vesterålen.
Det norske kjøkken invaderes av ingredienser fra alle verdens hjørner. Tortillas har du garantert begreper om hva er. Poppadum, dark soy eller harissasaus er kanskje ikke like kjent. Ta Apéritifs kjappe verdensturné i smaksrike ord og uttrykk.
Vi har samlet mange av våre gode oppskrifter med ris sammen med litt nyttig kunnskap om denne viktige råvaren.
Litt krydder i hverdagen hjelper på det meste. Her er våre 13 forslag til thaiinspirerte middagsretter.
Med disse lettlagete og ikke minst velsmakende rettene blir MGP-festen en suksess. Spesielt om du også går for drinkene vi foreslår.
Den supersunne sommerkålen fortjener mer oppmerksomhet så sprø og sødmefylt som den er akkurat nå. Her er 10 oppskrifter du må prøve.
Lammekjøtt spises omtrent i hele verden og det er vel spesielt retter fra middelhavsområdene og India som har til nå har fristet de fleste. Her kommer imidlertid noen retter fra det fjerne østen, spennende og velsmakende som absolutt bør prøves!
Server små eller store pakker med noe godt i til koldtbordet, jentefesten eller til fordrinken på neste party.
Multitalentet Ching He-Huang viser hvor enkelt det er å gjenskape de delikate konsistensene, aromaene, fargene og formene som kjennetegner ekte kinesisk mat.
Vi fant ingen treff i Pollisten