Dagens rett

Blings med kyllingsalat

Det er sommer og forhåpentligvis varmt, og ingen har vel med hånden på hjertet lyst til å tilbringe spesielt mye tid foran grytene. Vi gjør det enkelt men dog meget velsmakende med litt brød, salat og kyllingfilét.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Blings med kyllingsalat

Antall porsjoner

4-6 skiver

Ingredienser

3 dl lettrømme
1 beger (125 g) Snøfrisk, eventult Snøfrisk med dill
2 båter hvitløk, finhakket
1 vårløk, finhakket
5 soltørkede tomater, finhakket
10 oliven, finhakket
1-2 stekte kyllingbryst, i biter
Salt og pepper

Pynt:
Friske urter
Salatblad
Tomatskiver
Brød

Fremgangsmåte

Skjær brød i skiver. Bland ingrediensene til salaten sammen med rømme og Snøfrisk/kremost. Smak til med salt og pepper.

Legg salatblad på den ene brødskiven og ha på rikelig med salat. Du kan eventuelt bytte kyllingkjøttet med tunfisk eller kokt skinke i biter.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen