Dagens rett

Fylt paprika

Fylte grønnsaker er en morsom rett for hele familien. Ikke minst er det lett å lage og samtidig utrolig smakfullt.

Med deilig kyllingkjøttdeig som fyll blir denne grønnsaksretten en nytelse i en travel hverdag.
 
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Fylt paprika

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

400 g kyllingkjøttdeig
1 hakket løk
1 ts salt
¼ ts pepper
1 ts chilipulver
½ ts pepper
2 ss hakkede friske urter (feks; rosmarin, basilikum, timian)
2 dl fetaost
2 dl fløte blandet med 1 ss soyasaus
4 paprika i valgfrie farger

Fremgangsmåte

Skjær av toppen på paprikaene og fjern frøene.

Fres løk og kjøttdeig i panne med litt olje. Dryss over krydder.

Legg paprikaene i en stor ildfast form og fyll dem med stekt kjøttdeig og fetaost.

Hell litt fløte over hver av dem, og dryss revet ost på toppen.

Sett formen i ovnen ved 200 grader, og stek i ca. 20 minutter. Server med pasta eller brød.

Flere gode grønnsaksretter finner du her

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen