Dagens rett

Laksekoteletter med sopp i nøttesjy

Hva med en smaksrik lakserett denne helgen? Lakseprisen går stadig nedover, dette selv om prisforlangende allerede er uanstendig lav, fiskens kvalitet tatt i betraktning. På toppen av det hele anbefaler vi en rimelig priset italiensk hvitvin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Laksekoteletter med sopp i nøttesjy

Antall porsjoner

4

Ingredienser

800 g laksekoteletter eller butterflyskiver
2 ss margarin
1 ts salt
½ ts grovmalt pepperblanding
4 poteter
500 g blandet sopp, østerssopp og sjampinjong
2 ss grovhakkede valnøtter
2 ts timian
1 dl valnøttolje/annen olje kan brukes, men gir mindre nøttesmak
2 dl fiskekraft/buljong
2 ss smør
salt og pepper

Fremgangsmåte

Skrell potetene og skjær dem i biter. Rens soppen og del den.

Stek poteter og sopp i valnøttolje. Tilsett valnøtter og fiskekraft/buljong. Kok til potetene er møre. Rør inn smør og smak til med salt og pepper.

Stek laksekotelettene gylne i stekemargarin, dryss over salt og grovkvernet pepper.

Server gjerne med dampet frisk spinat.

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen