Dagens rett

Lasagne med laks og asparges

De lekreste retter trenger ikke være vanskelige å lage, bare prøv denne oppskriften selv.

Laks kan være så mye mer enn den ihjelkokte fisken mange er vant til.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Lasagne med laks, asparges og gulrøtter

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

400 g laks, i biter

10 grønne asparges, skrelt og delt i biter
10 små gulrøtter, skrelt og delt i biter
12 lasagneplater
1 ts olivenolje
Ostesaus:
1 ss smør
1 ss hvetemel
6 dl melk
1 ss crème fraîche
50 g parmesan, revet
Salt og pepper

Fremgangsmåte

La asparges og gulrøtter få et raskt oppkok i lettsaltet vann. Kok lasagneplater møre i lettsaltet vann med 1 ss olje i.

Ostesausen:
Smelt smør i en kjele, tilsett hvetemel og rør sammen. Spe med melk under visping.

La småkoke i 15 minutter. Visp inn crème fraîche og ost. Smak til med salt og pepper.

Vend inn fisk og grønnsaker. Legg lagvis med lasagneplater i en form. Stek i ovnen i 15 minutter på 200 grader.

De beste pastaoppskriftene

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen