Carriacou Rum Punch er blitt en favoritt på utestedet Internasjonalen i Oslo. Det er Jesper Lind som under en reise i Karibia fikk servert denne, og som han nå har tilpasset norske ganer.
Å mikse drinker er kanskje noe av det mest spennende du kan gjøre denne sommeren. Smakskonsentrater er ofte hva som skal til for å oppnå det lille ekstra.
Igjen blir det servert en svensk drink som avslutning på uken. Og denne gang er det rom som er råvare, noe Nicklas Helge på Gondolen i Stockholm er glad i. Høy grad av friskhet er med på å gjøre denne gule bomben til manges favoritt. God helg!
Denne uken blir du servert en drink der rom er hovedingrediens. En relativt enkel, men like fullt velsmakende, drink som passer like godt til alle årstider. Rom er dessuten en råvare du med stort hell oftere kan benytte i dine egne drinker.
Det nye årets første drink fra Apéritif er basert på rom av den hvite typen. Deilig og friskt, samtidig som bitterheten er klart tilstede. Rom er svært underrepresentert i det norske hjem, men i barer og på utesteder er den en mye benyttet råvare. Miks de
Med et voldsomt hipt navn gir vi deg denne helgen en fruktbombe av dimensjoner. Her er det masse juice blandet med rom, og dette er et særdeles spennende alternativ til den rådyre rusbrusen du får kjøpt i butikken. Knut Hveding er kompositøren av verket.
Dersom du skal innom Stockholm denne sommeren anbefaler vi deg å avlegge utestedet Metró et aldri så lite besøk. Med avslappet atmosfære og supre drinker sørger eier og bartender Jonas Wiklund for at hjemmefølelsen garantert er til stede. Ukens drink er e
Ukens drink er en klar kandidat for julens drinkmiksing. Rød og innbydende - en frisk og syrlig drink. Rom og appelsin gir deg assosiasjoner om varmere strøk langt vekk fra kulde og stressende julehandel.