Spennende middag 10. juni - Øl og mat i kombinasjon

Nå får du muligheten til å delta på et spennende arrangement der vinen må vike til fordel for øl. Vi har nemlig overtalt Daniel Karlsson på Restaurant Klosteret til å frembringe en meny der øl, på lik linje med vin, totalt harmonerer med maten og gir deg
Redaksjonen
22 Mai 2002 - 17:08

Svært mange, og det med god grunn, er opptatt av hvor viktig det er å kombinere mat og vin på riktig måte. Selvsagt er det den beste smaksmessige kombinasjonen man er ute etter, men også for å søke å forhindre at det motsatte oppstår. Mindre kjent er det at denne søken etter beste match også kan og bør gjelde for øl.

I samarbeid med Norøl (Norske Ølvenners Landsforbund) og importørene Boulevard Beverages og Strag, arrangerer derfor Apéritif en spennende middag der en gitt meny smakes mot hele 10 forskjellige ølsorter.

Arrangementet er avholdt

Dette er hva du får servert av mat og drikke:

MENY
*
Aperitiff
Kopparbergs Mixed Malt
*
Posjert Slettvar på Smørdampet Asparges, Maltese Saus
Paulaner/La Trappe Blond/Chimay White
**
Porter Marinert Dåhjort med Hasselnøtt Kremet Skorsonnerrot
Saus Aigre Doux
La Trappe Dubbel/Taddy Porter/Chimay Blue
***
Ostetallerken
Chimay White/Chimay Blue/ECU 28
****
Sjokolade Fondant med Moccatrekte Pærer
ECU28/Smith Imperial Stout/Lindemans Kriek

Importører for produktene er:
w Kopparbergs mixed Malt (Fåes kjøpt på: Obs, Mega, Ica og Maxi) (Boulevard)
w Lindemans Kriek - kirsebær hveteøl (Fåes kjøpt på: Ica, Ultra og Centra) (Boulevard)

Her leser du mer om Norøl

Her finner du Apéritifs ølseksjon med tips og tester

Arrangementet er avholdt

Tid: 10. juni kl. 19.00
Pris: kroner 750,- inkl. mva
Sted: Restaurant Klosteret, Fredensborgveien 13, 0177 Oslo.

Ring Apéritif på 902 04 834 dersom du ikke finner frem.
 
Avbestillingsfrist: 03.06.02 kl. 23:59

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 100602. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen ovenfor refunderer vi ikke deltakeravgiften.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.

      

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking
Dagens rett

Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking

Steinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec
Dagens rett

Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec

Denne tradisjonelle tyrkisk lammegryte med masse grønnsaker, er veldig lettvint å lage, siden den stekes ferdig i stekeovnen. Passer det ikke i dag er oppskriften kanskje gull verd i helgen?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Sommerfriskhet i hver slurk med lime, akevitt og mynte - det er alt som trengs
Ukens drink

Sommerfriskhet i hver slurk med lime, akevitt og mynte - det er alt som trengs

Cocktailen Southside lages med gin, men i denne er det brukt akevitt som gir en litt annen karakter, men fortsatt veldig frisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når tiramisu blir bløtkake, passer den perfekt på et hvert kakebord
Ukens kake

Når tiramisu blir bløtkake, passer den perfekt på et hvert kakebord

Tiramisu går alltid i en egen mage, for det er mektige saker. Derfor kan det være lurt å lage den som en bløtkake. Da blir det nok til flere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking
Dagens rett

Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking

Steinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec
Dagens rett

Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec

Denne tradisjonelle tyrkisk lammegryte med masse grønnsaker, er veldig lettvint å lage, siden den stekes ferdig i stekeovnen. Passer det ikke i dag er oppskriften kanskje gull verd i helgen?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nesten full pott til Svanen - nok en gang

Under barshowet Norse Bar Awards 2024 ble Svanen årets bar, også prisen årets barteam tilfalt Svanen samt ikke minst prisen for årets cocktailmeny.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Årets svenske Michelinsensasjon er Daniel Berlins Vyn
+

Årets svenske Michelinsensasjon er Daniel Berlins Vyn

Da kona Anna ble kreftsyk, la Daniel Berlin ned sin tostjerners restaurant i Skåne. Tre år senere er han tilbake med den nye restauranten Vyn - med magisk utsikt over havet og Bornholm. Og hentet nylig hjem to Michelinstjerner etter et halvt års drift.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Svinekoteletter blir til supre grillspyd når de får følge av asiatisk potetsalat
Dagens rett

Svinekoteletter blir til supre grillspyd når de får følge av asiatisk potetsalat

Helt vanlige svinekoteletter får et smaksløft etter en runde i denne marinaden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Sommerfriskhet i hver slurk med lime, akevitt og mynte - det er alt som trengs
Ukens drink

Sommerfriskhet i hver slurk med lime, akevitt og mynte - det er alt som trengs

Cocktailen Southside lages med gin, men i denne er det brukt akevitt som gir en litt annen karakter, men fortsatt veldig frisk.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her