Oksekjøtt - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 28 Oktober 2022 - 01:00

    I kveld blir det biffsnadder

    Lag biffsnadder med bearnaisesaus i helgen, en bedre guilty pleasure skal du lete lenge etter
    28. oktober 2022
  • 19 Oktober 2019 - 02:05

    Oksekjøttet blir ekstra smaksrikt med øl i gryta

    Denne gryteretten er perfekt på en februarsøndag. Den lager seg selv og varmer godt.
    19. oktober 2019
  • 23 September 2015 - 13:44

    Slikt kjøtt får du bare i Buenos Aires

    Det er ikke vanskelig å finne et godt stykke kjøtt i Buenos Aires. Likevel har et nytt steakhouse tatt kjøttelskende argentinere med storm: La Carnicería er en moderne argentinsk parilla som også fungerer som røykeri.
    23. september 2015
  • 15 Februar 2013 - 12:00

    Saken er biff

    Oksekjøtt er i motsetning til mange andre råvarer alltid forbundet med noe positivt. Det du kanskje ikke visste er at den sågar er nært knyttet til smakssansen.
    15. februar 2013