Når tiramisu blir bløtkake, passer den perfekt på et hvert kakebord
Tiramisu går alltid i en egen mage, for det er mektige saker. Derfor kan det være lurt å lage den som en bløtkake. Da blir det nok til flere.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
To fantastiske magnumer er blant de aller beste, men det er også andre som gir mer bobler for pengene
Den ene fra en av Champagnes aller beste, og den andre er signert Englands wonderboy i denne klassen. Men aller mest oppmerksomhet får nok 13 varelinjer med Raveneau i ulike årganger og cruer tilbake til 2004.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Nesten full pott til Svanen - nok en gang
Under barshowet Norse Bar Awards 2024 ble Svanen årets bar, også prisen årets barteam tilfalt Svanen samt ikke minst prisen for årets cocktailmeny.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Årets svenske Michelinsensasjon er Daniel Berlins Vyn
Da kona Anna ble kreftsyk, la Daniel Berlin ned sin tostjerners restaurant i Skåne. Tre år senere er han tilbake med den nye restauranten Vyn - med magisk utsikt over havet og Bornholm. Og hentet nylig hjem to Michelinstjerner etter et halvt års drift.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Svinekoteletter blir til supre grillspyd når de får følge av asiatisk potetsalat
Helt vanlige svinekoteletter får et smaksløft etter en runde i denne marinaden.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Knallgod burgundvaluta i 2022-årgang
Den er dessuten den Montagnyen som gir aller mest for pengene.
Les hele saken