Slik får du maksimal smak ut av blåbærene
Når du presser dem til saft og bruker den i fyllet til denne kaken, blir smaken himmelsk. Har du bær i fryseren fra i fjor, er det nå du skal bruke dem.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Når du presser dem til saft og bruker den i fyllet til denne kaken, blir smaken himmelsk. Har du bær i fryseren fra i fjor, er det nå du skal bruke dem.
Les hele sakenTidenes kanskje tidligste bærsesong kom litt overrumplende på mange, og hvis du ikke rakk ut i skogen før de tørket inn, er det ingen grunn til å fortvile. Denne kakedrømmen kan fint oppfylles med kjøpebær eller om du fortsatt har bær i fryseren fra ifjor
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenI tråd med økt miljøbevissthet, er utvalget av vin i alu-bokser i kraftig vekst. Med det øker også bredden i kvalitet, med store forskjeller mellom de beste og de svakeste. Det er likevel nok å velge blant foran festivalsommeren.
Akevitt i verdensklasse er kanskje noe du har hørt før, men nyhetene i mai skiller seg absolutt ut.
Store flasker og stor kompleksitet gjør at Nøgne Øs satsing på fatlagret øl konkurrerer med så vel vin til maten som med utenlandske forbilder.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
For trousseau og synonymet bastardo er de mest interessante av vinnyhetene i basis i mai. Ved siden av en 45 år gammel sensasjon.
Om du ikke skal til Mallorca, vil du ha stor glede av disse vinene likevel, for her snakker vi om superstjerner av helt lokale druer.
Les hele sakenI kjelleren på Ginbobar, en institusjon på Palma de Mallorcas barscene siden 2008, ligger Saladepersonal som gir ny mening til begrepet omakase, for her går drinker og mat inn i en ny enhet.
Les hele sakenI tillegg til jubileum har Statholdergaarden gjort seg fortjent til en Michelin-stjerne for 27. gang. Som i hvert fall er solid norgesrekord.
Les hele sakenLaks og grapefrukt er en veldig god kombinasjon og da er det vanskelig å komme unna sauvignon blanc i glasset.
Les hele sakenRaskt, enkelt og svært mettende. Med eller uten kjøttdeig. Dette er stikkord for dagens middagsforslag.
Les hele sakenPortalegre ligger ikke mer avsides enn at Portugals fremste produsenter slåss om å få en bit av kjølig-klima-kaka. Likevel er prisene veldig gunstige.
Les hele saken