Svart hvitløk gir ekstra dybde i denne kjøttgryta som kan lages med alle typer kjøtt.
Svart hvitløk gir ekstra dybde i denne kjøttgryta som kan lages med alle typer kjøtt.
Hjemmelaget surkål passer til så mangt. Du kan kjøpe den i butikken. Men langt bedre blir den hvis du lager den selv.
Den gode gamle sjømannsbiffen er herlig rustikk og veldig smaksrik. Den får nytt liv med godt mørkt øl i gryta, en klassiker som lager seg selv.
Gni kalvesteken inn med salt og pepper, brun den raskt i smør i gryta. Slå på vann og fløte, og etter ca. 1 ½ time har du en herlig rett å servere.
Japansk biffsuppe er en rask variant av Ramen, med typiske smaker fra det asiatiske kjøkken.
Lammerull er en velsmakende rett spesielt når du krydrer med sursøt løk- og persillesaus.
Finnbiff er raskt å lage. Her serveres den i kombinasjon med en god ostesaus.
Krydderskanke eller lammeskanke etter denne oppskriften gir my smak som du garantert vil sette pris på.
I denne oppskriften kan kjøttbollene enten serveres i sausen eller serveres ved siden av sausen. Hvis du vil ha enda mer mex-stemning, kjører du guacamole og nachos ved siden av.
Dette er en av Russlands mest berømte matretter. Vi har laget en variant med mørt biffkjøtt i en fyldig tomatisert saus.
Alle liker suppelapskaus, og like mange vil like denne smakfulle varianten med enkle ingredienser å få tak i. På 20 minutter er den serveringsklar.