Denne grønnsaksretten, Briame, med squash og aubergine er fra Hellas. Du kan bruke den som tilbehør til middag. Eller du kan servere den som en vegetarrett alene.
Denne grønnsaksretten, Briame, med squash og aubergine er fra Hellas. Du kan bruke den som tilbehør til middag. Eller du kan servere den som en vegetarrett alene.
Dette er oppskriften på hvordan Hellstrøm vil at kålruletter skal lages og smake. Følg den enkle oppskriften.
Skal du lage koldtbord kommer du ikke utenom hel kokt laks. Her er oppskriften.
Ekte bouillabaisse er for festmat å regne, og fiskesuppenes konge. Men det er mulig å lage en forkortet hverdagslig versjon uten at det går særlig ut over smakskraften.
Langtidsstekt ribbe – 24 timer. Ja det tar faktisk så langt tid å få frem denne lekkerbisken. I mellomtiden kan du gjøre andre nyttige ting og bare glede deg.
Oppskriften kommer fra kokeboka Hellstrøm Jr . som ble kåret til Beste norske kokebok i 2012. Den er derfor så enkel at også familiens yngste kan kan delta.
Det blir full fest selv på en hverdag med denne veldig tradisjonelle oppskriften med fersk torsk med bacon og gulrotstuing.
Surstek med reinsdyr er en tradisjonsrik rett. Den tar litt tid å forberede, faktisk en hel uke, så du har ingen tid å miste.
Norsk lam er en fantastisk råvare som vi kunne ha spist mer av. Prøv denne deilige oppskriften der øl er med å øke smaken betraktelig.
Løksuppe er en favoritt for mange. Med varme quesadillas, eller det mange vil kalle et alternativ til ostesmørbrød, har du en deilig vegetarrett. Her er oppskriften.
En deilig rett med historiske aner helt tilbake til 1814 da tjenerskapet serverte Eidsvollsmennene lunsj og tre retters middag hver dag i seks uker
Det er enkelt å lage din egen kryddersild. Bare følg oppskriften så har du raskt to glass å rutte med.
Kalkunfilet gjør at denne store fuglen med det anvendelige kjøttet kan nytes hele året. Kjøttet er veldig magert og må tilberedes med forsiktighet. Som i dette tilfellet hvor den får trekke i en smaksrik kraft til perfekt kjernetemperatur.
Grovkvernet elgkjøtt er basisen i denne lettlagete kjøttgryten, elghakk. Det finner du gjerne i butikken.
Denne gryteretten har mye julesmak. Likevel er den langt unna julematen. I tillegg er den enkel å lage. Prøv lammetagine med kanel, kakao og fiken.