Apéritifs spennende kursplan

Bli med på våre lærerike mat- og vinkurs, eller overrask dine venner med en flott gave.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Apéritif arrangerer årlig flere enn 100 kurs i Oslo, samt enkelte kurs i Stavanger og Bergen. Oversikten oppdateres kontinuerlig, så følg med. Du kan melde deg på selv eller gi et gavekort som du bestiller her.

Få nyhetsbrev om nye kurs

Hold deg oppdatert om alle våre kurs og arrangementer ved å abonnere på vårt nyhetsbrev om kurs.

Her er kursene du kan melde deg på til:

DATO TYPE KURS KURSETS TEMA
8. januar Matkurs i Oslo Lær å lage verdens beste vegetarretter
9. januar Matkurs Lær å lage mat av Trond Moi
12. januar Vinkurs i Oslo Lær om Italias viner av Master of Wine - Mai Tjemsland
13. januar Matkurs Slik lager du perfekte fiskeretter
14. januar Matkurs Slik lager du perfekte fiskeretter
19. januar Vinkurs i Oslo Etter denne kvelden vet du mye mer om Spanias viner
19. januar Matkurs Grunnkurs i saus
19. januar Matkurs i Oslo Lær å lage autentisk tikka masala
20. januar Matkurs Grunnkurs i saus
21. januar Matkurs Bli en mester med kjøtt
22. januar Matkurs Bli en mester med kjøtt
26. januar Vinkurs i Oslo Lær å smake vin med Toralf Bølgen
28. januar Matkurs Fabelaktig skalldyrkurs
29. januar Vinkurs i Oslo Smak Alsaces beste viner
29. januar Matkurs Fabelaktig skalldyrkurs
2. februar Matkurs Lær å lage fantastiske retter uten å benytte varme under tilberedningen
2. februar Vinkurs i Oslo Lær alt om vinene fra den fabelaktige Rhône-dalen
3. februar Matkurs Lær å lage fantastiske retter uten å benytte varme under tilberedningen
4. februar Matkurs Gjør som de mest trendy kokkene. Lær alt om matkonservering
4. februar Matkurs i Oslo Lær å lage spennende retter fra det sør-indiske kjøkken
5. februar Matkurs Gjør som de mest trendy kokkene. Lær alt om matkonservering
9. februar Matkurs Grunnkurs i saus
9. februar Vinkurs i Oslo Opplev noen av Riojas aller beste og dyreste viner
10. februar Matkurs Grunnkurs i saus
10. februar Øl- og vinkurs i Oslo Hva passer best til denne 3-retters menyen du får servert? Øl eller vin?
17., 18. og 19. februar Matkurs Bli en mesterkokk gjennom vår tredagers kokkeskole
23. februar Vinkurs i Oslo Lær om Frankrikes viner av en ekspert
25. februar Vinkurs i Oslo Lær å finne riktig vin til maten med Toralf Bølgen
26. februar Vinkurs i Oslo Lær å finne riktig vin til maten med Toralf Bølgen
2. mars Vinkurs i Oslo Lær deg å smake forskjell på vin fra ulike land og verdensdeler
2. mars Matkurs i Oslo Lær å lage ekte indisk curry
10. mars Matkurs Bli en mester med kjøtt
11. mars Matkurs Bli en mester med kjøtt
16. mars Vinkurs i Oslo Lær å velge riktig vin til ost
18. mars Matkurs Slik lager du perfekte fiskeretter
19. mars Matkurs Slik lager du perfekte fiskeretter
23. mars Matkurs i Oslo Bli en ekspert på indisk mat. Lær å lage perfekte naanbrød
24. mars Matkurs Fabelaktig skalldyrkurs
25. mars Matkurs Fabelaktig skalldyrkurs
20. april Vinkurs i Oslo Lær å smake vin med Toralf Bølgen
11. mai Vinkurs i Oslo Champagnekurs med Toralf Bølgen

Påmelding og pris

All påmelding skjer via påmeldingsskjemaet i artikkelen om det enkelte kurs. Alle priser er per person. Det gis ingen kvantumsrabatt. Vi tar forbehold om endringer i programmet samt prisendringer.• Vinkurs: Varighet ca 2,5 timer og koster fra kroner 495. Dette gjelder kurs med vin, øl og brennevin som tema. • Matkurs: Vi tilbyr tre typer matkurs. Helaftens kurs ligger normalt på kroner 1850. Kortere kurs (eksempelvis med tema pasta eller saus) koster kroner 995. Tredagers kurs koster kroner 6600. Se den enkelte kursartikkel for eksakte priser.• Middagsarrangementer: Inkluderer en større meny med tilhørende drikke samt vinforedrag. Pris varierer etter innhold. Se den enkelte kursartikkel for eksakte priser.