Apéritifs spennende kursplan

Bli med på våre lærerike mat- og vinkurs, eller overrask dine venner med en flott gave.

Apéritif arrangerer årlig flere enn 100 kurs i Oslo, samt enkelte kurs i Stavanger og Bergen. Oversikten oppdateres kontinuerlig, så følg med. Du kan melde deg på selv eller gi et gavekort som du bestiller her.

Få nyhetsbrev om nye kurs

Hold deg oppdatert om alle våre kurs og arrangementer ved å abonnere på vårt nyhetsbrev om kurs.

Her er kursene du kan melde deg på til:

DATO TYPE KURS KURSETS TEMA
26. mai Vinkurs i Oslo Smak chablis i verdensklasse
27. mai Matkurs i Oslo Lær å lage ekte indisk curry
1. juni Vinkurs i Oslo Lær å smake vin med Toralf Bølgen
2. juni Matkurs Grunnkurs i saus
3. juni Matkurs i Oslo Lær å lage verdens beste vegetarretter
8. juni Vinkurs i Oslo Bli en ekspert på sommerens favorittviner
9. juni Matkurs Bli en mester med kjøtt
16. juni Matkurs i Oslo Endelig kan du lære å lage perfekte makroner
22. juni Vinkurs i Oslo Lær å smake vin med Toralf Bølgen
17. august Vinkurs i Oslo Lær å smake vin med Toralf Bølgen
18. august Matkurs Slik lager du perfekte fiskeretter
19. august Matkurs Slik lager du perfekte fiskeretter
24. august Vinkurs i Oslo Lær om Frankrikes fantastiske viner av en ekspert
25. august Matkurs Grunnkurs i saus
26. august Matkurs Grunnkurs i saus
31. august Vinkurs i Oslo La deg forføre av vinene fra Toscana
8. september Matkurs Bli en mester med kjøtt
9. september Matkurs Bli en mester med kjøtt
15. september Matkurs Fabelaktig skalldyrkurs
16. september Matkurs Fabelaktig skalldyrkurs
17. september Vinkurs Lær å finne riktig vin til maten med Toralf Bølgen
29. september, 30. september og 1. oktober Matkurs Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
5. oktober Vinkurs i Oslo Champagnekurs med Toralf Bølgen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Påmelding og pris

All påmelding skjer via påmeldingsskjemaet i artikkelen om det enkelte kurs. Alle priser er per person. Det gis ingen kvantumsrabatt. Vi tar forbehold om endringer i programmet samt prisendringer.• Vinkurs: Varighet ca 2,5 timer og koster fra kroner 495. Dette gjelder kurs med vin, øl og brennevin som tema. • Matkurs: Vi tilbyr tre typer matkurs. Helaftens kurs ligger normalt på kroner 1850. Kortere kurs (eksempelvis med tema pasta eller saus) koster kroner 995. Tredagers kurs koster kroner 6600. Se den enkelte kursartikkel for eksakte priser.• Middagsarrangementer: Inkluderer en større meny med tilhørende drikke samt vinforedrag. Pris varierer etter innhold. Se den enkelte kursartikkel for eksakte priser.