Apéritifs spennende kursplan

Bli med på våre lærerike mat- og vinkurs, eller overrask dine venner med en flott gave.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Apéritif arrangerer årlig flere enn 100 kurs i Oslo, samt enkelte kurs i Stavanger og Bergen. Oversikten oppdateres kontinuerlig, så følg med. Du kan melde deg på selv eller gi et gavekort som du bestiller her.

Få nyhetsbrev om nye kurs

Hold deg oppdatert om alle våre kurs og arrangementer ved å abonnere på vårt nyhetsbrev om kurs.

Her er kursene du kan melde deg på til:

DATO TYPE KURS KURSETS TEMA
27. oktober Vinkurs i Oslo Lær om Frankrikes viner av en ekspert
28. oktober Matkurs i Oslo Lær å lage de lekreste konfektene
3. november Vinkurs i Oslo Lær å velge riktig vin til ost
4. november Matkurs i Oslo Fabelaktig skalldyrkurs
5. november Matkurs i Oslo Fabelaktig skalldyrkurs
12. november Vinkurs i Oslo Smak Rioja-viner tilbake til 1985
17. november Ølkurs i Oslo Lær om øl av noen som virkelig kan brygge
24. november Vinkurs i Oslo Smak topp barbaresco i flere årganger
1. desember Vinkurs i Oslo Lær å smake vin med Toralf Bølgen
2. desember Matkurs i Oslo Lær å lage fantastiske julekaker, godter og konfekt
10. desember Vinkurs i Oslo Smak champagne i virkelig toppklasse
12. januar 2015 Vinkurs i Oslo Lær om Italias viner av Master of Wine - Mai Tjemsland
19. januar 2015 Vinkurs i Oslo Etter denne kvelden vet du mye mer om Spanias viner
26. januar 2015 Vinkurs i Oslo Lær å smake vin med Toralf Bølgen
23. februar 2015 Vinkurs i Oslo Lær om Frankrikes viner av en ekspert
2. mars 2015 Vinkurs i Oslo Lær deg å smake forskjell på vin fra ulike land og verdensdeler
16. mars 2015 Vinkurs i Oslo Lær å velge riktig vin til ost
20. april 2015 Vinkurs i Oslo Lær å smake vin med Toralf Bølgen
11. mai 2015 Vinkurs i Oslo Champagnekurs med Toralf Bølgen

Påmelding og pris

All påmelding skjer via påmeldingsskjemaet i artikkelen om det enkelte kurs. Alle priser er per person. Det gis ingen kvantumsrabatt. Vi tar forbehold om endringer i programmet samt prisendringer.• Vinkurs: Varighet ca 2,5 timer og koster fra kroner 495. Dette gjelder kurs med vin, øl og brennevin som tema. • Matkurs: Vi tilbyr tre typer matkurs. Helaftens kurs ligger normalt på kroner 1850. Kortere kurs (eksempelvis med tema pasta eller saus) koster kroner 995. Tredagers kurs koster kroner 6600. Se den enkelte kursartikkel for eksakte priser.• Middagsarrangementer: Inkluderer en større meny med tilhørende drikke samt vinforedrag. Pris varierer etter innhold. Se den enkelte kursartikkel for eksakte priser.