Nå når vi har fått smaken på sommer, vil vi ha noe lettlaget og velsmakende på tallerkenen
En skalldyrsalat som dette smaker vidunderlig godt, uten de store bestrebelsene.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Dagens middag lager du på et blunk og så får du brukt opp rester etter festen
Rester av fenalår er perfekt å bruke i en varmrett - denne varianten er veldig lettlaget og med ingredienser du har i husert.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Prøv en litt lettere vri på rømmegrøten
Denne oppskriften er ikke fullt så mektig som den laget med bare rømme.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Dette blir snadder på 17. mai-frokosten
Parmaskinke og egg er festutgaven av egg og bacon. Med syltet rødløk på toppen får retten ekstra karakter.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Smak unike viner sammen med vinmakeren
Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Ingrediensene til denne drinken har du garantert allerede - klart alternativ til 17. mai
Amaretto sour er den mest populære drinken på våre nettsider og nærmest en nasjonaldrink. Når den kommer med prosecco, er den som skapt for nasjonaldagen.
Les hele saken