Matkurs og vinkurs

Brennevinskurs 3. oktober i Oslo

Smak og lær alt om gin av en profesjonell
Foto: (Sesto Senso)

Smak og lær alt om gin av en profesjonell

Kunnskapsrike Felice Capasso fra Sesto Senso Spirits Academy lærer deg å smake og lukte forskjeller gjennom dette spennende fordypningskurset.
30 September 2022 - 08:50

 
Sesto Senso logo
Ginsmaking og Master Class

Denne kvelden vil du bli kjent med ulike typer gin mens du smaker, lukter og lærer alt om det populære brennevinet. Dette inkluderer naturligvis produksjonen, destilleringsprosessen, valg og bruk av ekstrakter, planter og andre smakskomponenter, og ikke minst hvordan de profesjonelle går frem når de bedømmer gin.
Du vil få en forståelse for hvilken type gin du skal velge i ulike drinker, hvilke kombinasjoner som fungerer best med de ulike smakene, og hva prosessen og ingrediensene betyr for det ferdige produktet. På slutten av kurset vil det også være en blindsmaking av en siste gin slik at du selv kan teste dine nytilegnede kunnskaper.


Sesto Senso Spirits Academy

Felice Capasso
Felice Capasso,
WSET Level 3Spirits Educator

Sesto Senso Spirits Academy er et senter for brennevinsutdanning som anbefales av WSET (Wine and Spirits Education Trust) og gir topputdanning på området. Sesto Senso ble grunnlagt av Felice Capasso, WSET Level 3 Spirits Educator og tidligere bartender med mangeårig erfaring fra både ulike barer og som Global Brand Ambassador, Director of Education og Brand Consultant for anerkjente brennevinsmerker som blant annet Bareksten. I dag er det kun 25 personer i verden som har bestått utdanningen for WSET Level 3 Spirits Educator, noe som gjør dette til et svært unikt kurs.

Felice er en av våre mest kunnskapsrike og engasjerende foredragsholdere, og vi kan love dere en lærerik, inkluderende og spennende aften.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

T-benstek er grillens aller beste kjøttstykke - klar en klassiker
Dagens rett

T-benstek er grillens aller beste kjøttstykke - klar en klassiker

T-benstek er for mange grillentusiaster en klar favoritt og en klassiker som alle må prøve seg på i hvert fall en gang. Med masse tilbehør holder en stek til mange.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Avocado med rogn er verdens enkleste forrett, men ikke mindre god av den grunn
Dagens rett

Avocado med rogn er verdens enkleste forrett, men ikke mindre god av den grunn

Kombinasjonen av avocado og rogn - uansett hvilken type du velger - smaker guddommelig. Perfekt som forrett.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir din whisky smash-drink ekstra kompleks
Ukens drink

Slik blir din whisky smash-drink ekstra kompleks

Med 15 år gammel Dalwhinnie får whisky smash-en både dybde og kompleksitet - samtidig som den er leskende og fruktig - perfekt for sommersesongen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Dette er den beste blant 56 viner i alu-boks med og uten bobler
+
Tester
56 viner i alu-boks vurdert

Dette er den beste blant 56 viner i alu-boks med og uten bobler

Utvalget av vin i alu-bokser øker stadig. Og kvaliteten med det, selv om det fortsatt er store forskjeller på de beste og de svakeste.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
T-benstek er grillens aller beste kjøttstykke - klar en klassiker
Dagens rett

T-benstek er grillens aller beste kjøttstykke - klar en klassiker

T-benstek er for mange grillentusiaster en klar favoritt og en klassiker som alle må prøve seg på i hvert fall en gang. Med masse tilbehør holder en stek til mange.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Avocado med rogn er verdens enkleste forrett, men ikke mindre god av den grunn
Dagens rett

Avocado med rogn er verdens enkleste forrett, men ikke mindre god av den grunn

Kombinasjonen av avocado og rogn - uansett hvilken type du velger - smaker guddommelig. Perfekt som forrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Dobbel ærespris og 30 års jubileum for Bent Stiansen

I tillegg til jubileum har Statholdergaarden gjort seg fortjent til en Michelin-stjerne for 27. gang. Som i hvert fall er solid norgesrekord.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

By på en lekker salat med stekt laks på toppen
Dagens rett

By på en lekker salat med stekt laks på toppen

Laks og grapefrukt er en veldig god kombinasjon og da er det vanskelig å komme unna sauvignon blanc i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir din whisky smash-drink ekstra kompleks
Ukens drink

Slik blir din whisky smash-drink ekstra kompleks

Med 15 år gammel Dalwhinnie får whisky smash-en både dybde og kompleksitet - samtidig som den er leskende og fruktig - perfekt for sommersesongen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her