Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ved å registrere deg får du tilgang til å lage din personlige kokebok, enten ved å legge oppskrifter direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Du kan også lage din egen bartender med de samme alternativene som ovenfor.
Din egen vinkjeller er en annen mulighet til å holde orden på hva du har i «kjelleren», hvor mange flasker du har, når de bør drikkes og selvfølgelig dine smaksnotater.
Husker du navnet på de gode vinene du drakk for tre uker siden? Nå kan du bare trykke på hjertesymbolet, og navn og pris er veldig lett tilgjengelig i Mine favoritter.
Her kan du som kursdeltager ha en oversikt over tidligere og fremtidige kurs. Du vil også få opp et digitalt smaksark får hvert kurs hvor du kan lagre dine vinnotater, og ha de med deg i lomma til en hver tid.
Nydelige 2022-burgundere, strålende rieslinger, fantastiske champagner og lekre 2021-bordeauxer er noen av de andre høydepunktene blant de drøyt 1300 vinene som er testet.
Les hele sakenFor trousseau og synonymet bastardo er de mest interessante av vinnyhetene i basis i mai.
Les hele sakenStrutsevingen ble veldig raskt klar til å høstes. Akkurat nå plukker du den ute i naturen, en helt gratis og ikke minst utrolig god grønnsak. Og en perfekt erstatning for dyr importert grønn asparges.
Les hele sakenÅrets kurs for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.
Les hele sakenTortillaene kan fint fylles med fisk - det smaker knallgodt når de stekes på denne måten.
Les hele sakenNorge inntar 10. plassen over de dyreste Michelin-menyene – langt bak våre naboland – i en oversikt utviklet av Chef’s Pencil. Det er noe som bør utnyttes til bransjens fordel.
Les hele saken