19 Mai 2024 - 14:59
Klubb - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
19. Mai 2024
-
19 Mai 2024 - 14:52
test øl og sider nyheter basis og bu
19. Mai 2024 -
18 Mai 2024 - 16:12
Det er nå du skal drikke champagne – denne er faktisk knallgodt priset
Champagne fortjener en annen skjebne enn å bli sablert og bøttet ned. Med denne får du en veldig god matvin som i tillegg er direkte billig.18. Mai 2024 -
18 Mai 2024 - 09:46
Skal du på polet i dag, kan du gå rett til denne vinen
Den er det sikreste valget fra basishylla når du skal ha en vin som aldri skuffer og det til en veldig gunstig pris. Den finnes på absolutt alle pol.18. Mai 2024 -
10 Mai 2024 - 10:50
Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.10. Mai 2024 -
06 Mai 2024 - 11:14
Det er ingen tvil om hvilke bobler det blir på 17. mai
For når både vanlig flaskestørrelse og magnum av denne cavaen i den supre 2019-årgangen nå er på fast plass i polhyllene, er festen sikret.06. Mai 2024 -
06 Mai 2024 - 10:59
Champagne som matcher bunaden og i tillegg smaker fantastisk
Champagnene til denne produsenten har ikke bare de lekreste etikettene, men er også alltid sikre kort i basisutvalget – og til supre priser.06. Mai 2024 -
03 Mai 2024 - 15:25
Nyhetene i basisutvalget: Nå kan du legge en ny favoritt til listen av rødviner - og denne er aller kulest
For trousseau og synonymet bastardo er de mest interessante av vinnyhetene i basis i mai.03. Mai 2024 -
03 Mai 2024 - 15:08
Best blant bestillingsnyhetene i mai: Det skal godt gjøres å overgå chablis på dette nivået
Nydelige 2022-burgundere, strålende rieslinger, fantastiske champagner og lekre 2021-bordeauxer er noen av de andre høydepunktene blant de drøyt 1300 vinene som er testet.03. Mai 2024 -
01 Mai 2024 - 17:24
Derfor er crémant de bourgogne så populær i Norge
Crémant de bourgogne er den de fleste drikker når de får et glass crémant i Norge. Bak navnet skjuler det seg mange ulike stiler og opprinnelser fra det som er noen av verdens dyreste steder å dyrke druer. Likevel er prisene moderate.01. Mai 2024 -
01 Mai 2024 - 12:02
Sats på store flasker med rosa bobler til 17. maifesten
Disse to produsentene er ikke bare eksperter på bobler, men også denne fargen. Og vi snakker ikke om Champagne.01. Mai 2024 -
28 April 2024 - 17:13
Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.28. april 2024 -
28 April 2024 - 16:46
Japansk-peruansk fusion sprer seg
Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.28. april 2024 -
28 April 2024 - 13:06
Med denne får rekesesongen en pangstart
Den er dessuten ekstra gunstig priset (satt ned en 50-lapp fra 8. mai), og byr derfor på veldig god valuta for pengene.28. april 2024 -
28 April 2024 - 01:26
Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.28. april 2024 -
27 April 2024 - 11:27
Denne rieslingen er sykt billig
For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.27. april 2024 -
27 April 2024 - 10:51
Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt
Selv på regionalnivå er kvaliteten topp, og her får du sågar god valuta for pengene, noe som er sjeldent fra Burgund i dag.27. april 2024 -
21 April 2024 - 14:46
Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.21. april 2024 -
21 April 2024 - 11:44
På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.21. april 2024 -
20 April 2024 - 11:40
Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.20. april 2024 -
19 April 2024 - 15:40
Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset
For her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».19. april 2024 -
19 April 2024 - 13:17
2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere
Men kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.19. april 2024 -
13 April 2024 - 11:56
Berlins mest politiske Michelin-restaurant med hyper-kortreist profil og mobilforbud
Nobelhart & Schmutzig har som mål å dokumentere den nordøstre delen av Tysklands. Med en svært variert vinliste, en god dose teater og en sjenerøs mengde klubbatmosfære, tilbys i tillegg en unik pakke på Berlins store restaurantscene.13. april 2024 -
13 April 2024 - 10:42
Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
Belønningen er viner med mye karakter og historie.13. april 2024 -
13 April 2024 - 09:59
Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.13. april 2024