Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.
Les hele sakenKylling i sur-søt saus er faktisk veldig enkelt å lykkes med. Dessuten er et kjapp middag som alle vil takke ja til.
Les hele sakenVi starter uken med en mettende wokrett, der kyllinh sammen med masse deilige grønnsaker, står som basis for den smakfulle retten. Har du ikke wok, bruk en stekepanne med høye kanter.
Les hele sakenNår du woker, kan du bruke mindre kjøtt. Dermed blir det mindre belastning på matbudsjettet, for kjøtt er alltid dyrere enn grønnsaker. Spesielt nå som de siste er i norsk høysesong.
Les hele sakenDet er sannelig ikke ofte man ser makrell benyttet i en wok-oppskrift. At den er en svært godt egnet fiskesort til denne type rask varmebehandling, er hevet over en hver tvil. Ekstra god smak gir rød currypasta.
Les hele sakenPeanøtter, reker, søt soyasaus og litt til er det som skal til for å skape litt ekstra stas på den noe smaksvake kyllingfileten.
Les hele sakenFisk og grønnsaker er det vi skal spise mer av, og det er enkelt som bare det når middagen er så fristende og lettlaget som her.
Les hele sakenNår du lager en wok med steinbit og lar den svømme i kinesiskinspirerte smaker, blir det fart på selv midt-i-uka-middagen.
Les hele sakenDenne enkle retten blir aller best med pølser som ikke er for magre.
Les hele sakenDenne retten smaker like godt som middag som del av et større sildebord. Og den perfekte måten å starte sildefesten på.
Les hele sakenWok er en takknemlig hverdagsmiddag. Men det betyr ikke kjedelig av den grunn. Denne oppskriften kan du bygge ut etter hva du har i skapet.
Les hele sakenI dag er det salat i form av den asiatiske kåltypen pak choy som står på menyen. Ikke rå, men derimot woket, og godt kan vi love deg at det blir.
Les hele sakenSiden vi spiser også med øynene, er fargen på maten av stor betydning. Her går det i grønt og rødt. Men gult er også velkommen, så her er det bare å føle seg fri til å eksperimentere.
Les hele sakenI denne wokretten er det brukt bokhvetenudler, men andre type nudler fungerer også fint.
Les hele sakenIshavsrøye er en av de bedre oppdrettsfiskene vi har. Den blir ekstra spennende når den wokes.
Les hele sakenHvalkjøtt har spennende smak som ikke må ødelegges med for mye varmebehandling. Woking er derfor perfekt.
Les hele sakenDu kan selvsagt bruke annen type kjøtt. Den virkelige smaksforsterkeren her er den svarte bønne-sausen.
Les hele sakenI dagens rett spiller shitake-sopp hovedrollen sammen med scampi.
Les hele sakenWoking er morsomt, raskt og effektivt samtidig som du ender opp med en rett med mye smak. For ekstra metthetsfølelse kan du selvsagt spe på med litt ris eller nudler.
Les hele sakenGrønnsakene til denne wokpannen har du trolig allerede i kjøleskapet.
Les hele sakenIngrediensene har du enten allerede eller så får du kjøpt dem i nærmeste butikk. Og drikkeforslagene på nærmeste pol.
Les hele sakenSiste dag av langhelgen må det bli restemiddag. Har du ikke reker, kan du godt bruke annen type skalldyr eller fisk.
Les hele sakenMandager har en tendens til å bli ekstra hektiske. Ikke minst når den også er selveste 8. mars. Med denne wokoppskriften behøver du ikke stresse, men bare kose deg og nyte.
Les hele sakenDenne oppskriften er virkelig verdt å prøve siden den kombinerer hurtighet med spennende smaker. Noe du garantert vil ha mer av.
Les hele sakenEr kjøleskapet tomt før helgeinnkjøpene, er dette en løsning som passer de fleste. Denne oppskriften kan nemlig bygges ned og opp etter behov.
Les hele sakenFinn frem woken og tryll frem denne lekre og smakfulle retten til middag i dag.
Les hele sakenOppskrifter på raske wokretter som denne er perfekte på travle hverdager. Dessuten smaker det ekstra godt på en mandag.
Les hele sakenOg samtidig får en rett som ikke bærer preg av å være restemat. Årsaken er den friske og søte nykålen.
Les hele sakenGjør noe nytt og spennende med laksen som i denne saftige og lettvinte wokretten. Oppskriften får du her.
Les hele sakenReinskav er en selvfølge når samenes nasjonaldag havner midt i uka, for denne delikatessen er utrolig rask å tilberede. Her i en ny sammenheng.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenI tråd med økt miljøbevissthet, er utvalget av vin i alu-bokser i kraftig vekst. Med det øker også bredden i kvalitet, med store forskjeller mellom de beste og de svakeste. Det er likevel nok å velge blant foran festivalsommeren.
Akevitt i verdensklasse er kanskje noe du har hørt før, men nyhetene i mai skiller seg absolutt ut.
Store flasker og stor kompleksitet gjør at Nøgne Øs satsing på fatlagret øl konkurrerer med så vel vin til maten som med utenlandske forbilder.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
For trousseau og synonymet bastardo er de mest interessante av vinnyhetene i basis i mai. Ved siden av en 45 år gammel sensasjon.
T-benstek er for mange grillentusiaster en klar favoritt og en klassiker som alle må prøve seg på i hvert fall en gang. Med masse tilbehør holder en stek til mange.
Les hele sakenKombinasjonen av avocado og rogn - uansett hvilken type du velger - smaker guddommelig. Perfekt som forrett.
Les hele sakenI tillegg til jubileum har Statholdergaarden gjort seg fortjent til en Michelin-stjerne for 27. gang. Som i hvert fall er solid norgesrekord.
Les hele sakenLaks og grapefrukt er en veldig god kombinasjon og da er det vanskelig å komme unna sauvignon blanc i glasset.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenMed 15 år gammel Dalwhinnie får whisky smash-en både dybde og kompleksitet - samtidig som den er leskende og fruktig - perfekt for sommersesongen.
Les hele saken