En mimosa består av to ingredienser. Appelsinjuice og musserende vin. For ekstra tørr smak, velg extra brut. Med prosecco blir drinken søtere.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
En mimosa består av to ingredienser. Appelsinjuice og musserende vin. For ekstra tørr smak, velg extra brut. Med prosecco blir drinken søtere.
I denne mimosa-oppskriften er det eggelikør som bidrar med ekstra påskestemning.
Dette er en superenkel, men også effektiv og smakfull klassisk amerikansk drink.
Denne drinken er både søt, syrlig og krydret takket være kombinasjonen av gin og hjemmelaget mango/chili/ingefær-sirup.
Denne søte og krydrete sirupen er perfekt for drinker - med og uten alkohol - hvor man ønsker et lite kick.
Denne utgaven av Singapore Sling har mindre ananasjuice enn originalen, og egner seg derfor bedre for et nordlig klima.
Denne drinken ser umiskjennelig ut som en frokosttallerken, men passer best fra brunsj og utover.
Champagnecocktail med ananas og kokos er nyttårsbobler for pina colada-elskeren. Alle andre kommer også til å bli forført.
Smaken av kardemomme bringer frem gode minner hos de fleste, og i kombinasjon med honning får den en ekstra karakter. Prøv denne cocktailen når du vil smake noe helt unikt.
Julevrien på old-fashioned er selvsagt med juleakevitt.
En smaksrik twist på en klassisk drink som normalt lages med amerikansk whiskey, mens det her er brukt irsk whiskey.
I denne deilige fruktige drinken holdes sødmen i sjakk av irsk whiskey med karakter.
En kald kaffedrink som likevel varmer godt takket være cachaca - brasiliansk rom og espresso.
Denne vrien på margarita er vanedannende, og det er ikke på grunn av alkoholen, men derimot sammensetningen av ingredienser.
Pasjonsfruktsirup gir en veldig god syrlig tropisk fruktkarakter til drinker.
Tonkabønnesirup gir drinker en aromatisk karakter midt mellom marsipan/mandler og vanilje.
En aromatisk og deilig frisk cocktail med god trøkk fra karibisk rom.