Har du spørsmål om Apéritifs Mat- og vinklubb?

10 Oktober 2018 - 16:20

Har du spørsmål om Apéritifs Mat- og vinklubb?

Nedenfor besvares ofte stilte spørsmål knyttet til abonnement i Apéritifs Mat- og vinklubb.

Angrerett
Da du bestilte abonnementet i Apéritifs Mat- og vinklubb, fikk du tilsendt et angrefristskjema som gir deg 14 dagers rett til å si opp abonnementet. Det betyr at beløpet du har innbetalt blir refundert til deg minus transaksjonskostnader. Angrefristen gjelder ikke hvis du har tatt tjenesten i bruk, altså lest artikler på aperitif.no som kun er forbeholdt abonnenter, lastet ned magasinet Apéritif eller benyttet deg av rabatter hos våre partnere.

Hvor ofte betaler du?
Abonnementet er løpende og fornyes automatisk frem til det blir oppsagt av deg.

Hvordan avslutter jeg mitt abonnement?
Et abonnement løper til du selv sier det opp. Det vil løpe ut etter den perioden du sier opp i. Perioden det er betalt for, er ikke-refunderbar. Det er ingen bindingstid på abonnementet.

Du sier opp abonnementet selv på «Min Side» og går deretter til fanen Mat- og vinklubb. Der fjerner du krysset ved Skal fornyes.

Hvordan kan jeg endre mitt abonnement?
Det gjør du enkelt ved å klikke deg inn på din profil her: Aperitif.no . Her kan du endre abonnementet og betalingsmetode (kortet).

Abonnement på tilbud – rabattert pris
Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter 1 måned. Du står fritt til å kansellere, men det må gjøres før fornyelsen. Du sier opp abonnementet selv på «Min Side» og går deretter til fanen Mat- og vinklubb. Der fjerner du krysset ved Skal fornyes.

Brukernavn og passord
Når du bestiller abonnement, legger du inn brukernavn, din epostadresse, og et fritt valgt passord.

Hvis du skifter epostadresse, går du inn på Mine sider og til fanen Mat- og vinklubb og endrer epostadresse. Samme sted kan du også endre passord.

Glemt passord
Har du glemt passordet ditt når du kommer til innlogging, skriver du inn epostadressen din og trykker på glemt passord. Du vil da få en epost fra oss hvor du får et midlertidig passord. Logg inn med det, og gå til Mine sider, og velg Mat- og vinklubb. Der kan du endre passordet til det du ønsker å bruke i fortsettelsen.

Rabatt på kurs og arrangementer

Rabatten får du automatisk ved kjøp av kurs når du er logget inn på Mine sider. Du kan kjøpe to billetter til rabattert pris. Antall over dette belastes full pris. Rabatten varierer fra kurs til kurs. For spørsmål om kurs, send epost til kurs@aperitif.no.

Kjøp fra samarbeidspartnere

Vinglass fra Jancis Robinson: Kjøp av glass foregår på Symposiumwines' nettsider: https://shop.symposiumwines.no/ Du finner rabattkoden din i velkomstbrevet. Du velger de produktene du ønsker å kjøpe og går til handlekurven. Der finner du et felt med følgende tekst: "Har du en rabattkode? Legg inn koden. Trykk her for å bruke" og gå til betaling.

Personvern og cookies

Her kan du lese vår personvernerklæring

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

En dessert kan knapt bli enklere
Ukens kake
Snøfriskparfait

En dessert kan knapt bli enklere

Den kremaktige og lett syrlige smaken på snøfriskparfaiten smaker fortreffelig med sommerens friske bær.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med dette i glasset får du et fullgodt alkoholfritt alternativ
+

Med dette i glasset får du et fullgodt alkoholfritt alternativ

Christer Andersson og Anna Karenina Anda Barron har med Empress laget et livsverk av sin hobby og lidenskap, til glede for alle som trenger et mer komplekst alkoholfritt alternativ.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Imponerende «under-dog»-burgunder
+
Godbiter i pollisten

Imponerende «under-dog»-burgunder

Aligoté er ikke lenger plassert i annendivisjon når den er så kompleks som i dette tilfellet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By til fargerik fest på tallerkenen med fjorårets rødbeter
Guide
Oppskrifter rødbeter

By til fargerik fest på tallerkenen med fjorårets rødbeter

For bak rødbetens grå skall, finnes masse farge, gode smaker og svært nyttige mineraler.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
En dessert kan knapt bli enklere
Ukens kake
Snøfriskparfait

En dessert kan knapt bli enklere

Den kremaktige og lett syrlige smaken på snøfriskparfaiten smaker fortreffelig med sommerens friske bær.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med dette i glasset får du et fullgodt alkoholfritt alternativ
+

Med dette i glasset får du et fullgodt alkoholfritt alternativ

Christer Andersson og Anna Karenina Anda Barron har med Empress laget et livsverk av sin hobby og lidenskap, til glede for alle som trenger et mer komplekst alkoholfritt alternativ.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en mettende salat med pastrami, bakte tomater og stekt aubergine
Dagens rett
Salat med pastrami, bakte tomater og stekt aubergine

Lag en mettende salat med pastrami, bakte tomater og stekt aubergine

Om du ikke har oppdaget at salater kan lages mettende, får du et bevis på det her. Aubergine gjør jobben. Og om du ikke vil ha kjøtt, dobler du bare mengden aubergine.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Se alt du kan lage med rabarbra
Guide
Oppskrifter rabarbra

Se alt du kan lage med rabarbra

Rabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

I dag er fredagskosen inspirert av det vietnamesiske kjøkken
Dagens rett
Vietnamesisk kylling i karri

I dag er fredagskosen inspirert av det vietnamesiske kjøkken

Fredag er ukeslutt, og for mange står kylling på menyen. Gi den litt ekstra smakshjelp med denne enkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Imponerende «under-dog»-burgunder
+
Godbiter i pollisten

Imponerende «under-dog»-burgunder

Aligoté er ikke lenger plassert i annendivisjon når den er så kompleks som i dette tilfellet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her