Har du spørsmål om Apéritifs Mat- og vinklubb?

10 Oktober 2018 - 16:20

Har du spørsmål om Apéritifs Mat- og vinklubb?

Nedenfor besvares ofte stilte spørsmål knyttet til abonnement i Apéritifs Mat- og vinklubb.

Angrerett
Da du bestilte abonnementet i Apéritifs Mat- og vinklubb, fikk du tilsendt et angrefristskjema som gir deg 14 dagers rett til å si opp abonnementet. Det betyr at beløpet du har innbetalt blir refundert til deg minus transaksjonskostnader. Angrefristen gjelder ikke hvis du har tatt tjenesten i bruk, altså lest artikler på aperitif.no som kun er forbeholdt abonnenter, lastet ned magasinet Apéritif eller benyttet deg av rabatter hos våre partnere.

Hvor ofte betaler du?
Abonnementet er løpende og fornyes automatisk frem til det blir oppsagt av deg.

Hvordan avslutter jeg mitt abonnement?
Et abonnement løper til du selv sier det opp. Det vil løpe ut etter den perioden du sier opp i. Perioden det er betalt for, er ikke-refunderbar. Det er ingen bindingstid på abonnementet.

Du sier opp abonnementet selv på «Min Side» og går deretter til fanen Mat- og vinklubb. Der fjerner du krysset ved Skal fornyes.

Hvordan kan jeg endre mitt abonnement?
Det gjør du enkelt ved å klikke deg inn på din profil her: Aperitif.no . Her kan du endre abonnementet og betalingsmetode (kortet).

Abonnement på tilbud – rabattert pris
Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter 1 måned. Du står fritt til å kansellere, men det må gjøres før fornyelsen. Du sier opp abonnementet selv på «Min Side» og går deretter til fanen Mat- og vinklubb. Der fjerner du krysset ved Skal fornyes.

Brukernavn og passord
Når du bestiller abonnement, legger du inn brukernavn, din epostadresse, og et fritt valgt passord.

Hvis du skifter epostadresse, går du inn på Mine sider og til fanen Mat- og vinklubb og endrer epostadresse. Samme sted kan du også endre passord.

Glemt passord
Har du glemt passordet ditt når du kommer til innlogging, skriver du inn epostadressen din og trykker på glemt passord. Du vil da få en epost fra oss hvor du får et midlertidig passord. Logg inn med det, og gå til Mine sider, og velg Mat- og vinklubb. Der kan du endre passordet til det du ønsker å bruke i fortsettelsen.

Rabatt på kurs og arrangementer

Rabatten får du automatisk ved kjøp av kurs når du er logget inn på Mine sider. Du kan kjøpe to billetter til rabattert pris. Antall over dette belastes full pris. Rabatten varierer fra kurs til kurs. For spørsmål om kurs, send epost til kurs@aperitif.no.

Kjøp fra samarbeidspartnere

Vinglass fra Jancis Robinson: Kjøp av glass foregår på Symposiumwines' nettsider: https://shop.symposiumwines.no/ Du finner rabattkoden din i velkomstbrevet. Du velger de produktene du ønsker å kjøpe og går til handlekurven. Der finner du et felt med følgende tekst: "Har du en rabattkode? Legg inn koden. Trykk her for å bruke" og gå til betaling.

Personvern og cookies

Her kan du lese vår personvernerklæring

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

By på en nydelig gryte med ishavsrøye og skalldyr
Dagens rett

By på en nydelig gryte med ishavsrøye og skalldyr

Som en lekker helgemiddag kan vi trygt anbefale ishavsrøye. Og vi stopper ikke der med tanke på havets delikatesser. Andre skalldyr har nemlig sterke biroller i dagens middagsrevy.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik skaper du vaskeekte tiki-stemning hjemme
Ukens drink

Slik skaper du vaskeekte tiki-stemning hjemme

I dag er det en vri på en høyt elsket klassiker som står på kartet. Mai Tai-ens evigvarende popularitet er lett å forstå med sin rike og forfriskende smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Litt sinte sjokolademuffins, men aller mest gode og passe søte
Ukens kake
Sjokolademuffins med chili og tørket frukt

Litt sinte sjokolademuffins, men aller mest gode og passe søte

Det er det lille chilibittet og den balanserende smaken av tørket frukt som gjør disse muffinsene til noe litt utenom det vanlige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå er også denne tyske hemmeligheten å få i Norge - og med klar burgundsk touch
+
Godbiter i pollisten

Nå er også denne tyske hemmeligheten å få i Norge - og med klar burgundsk touch

En svært tradisjonsrik druesort som i ny fortolkning har gitt dette for oss hittil ukjente området ny energi.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
By på en nydelig gryte med ishavsrøye og skalldyr
Dagens rett

By på en nydelig gryte med ishavsrøye og skalldyr

Som en lekker helgemiddag kan vi trygt anbefale ishavsrøye. Og vi stopper ikke der med tanke på havets delikatesser. Andre skalldyr har nemlig sterke biroller i dagens middagsrevy.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik skaper du vaskeekte tiki-stemning hjemme
Ukens drink

Slik skaper du vaskeekte tiki-stemning hjemme

I dag er det en vri på en høyt elsket klassiker som står på kartet. Mai Tai-ens evigvarende popularitet er lett å forstå med sin rike og forfriskende smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Oxford Companion to Wine - selve vinbibelen - er nå i ny utgave - også digitalt

Vinleksikonet alle vininteresserte må har, er i ny versjon med 1 million oppføringer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Lag noe søtt og godt med de norske eplene
Guide
Eplekaker og desserter

Lag noe søtt og godt med de norske eplene

De norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Mens vi venter på viltsesongen, kan du enkelt lage reinsdyrkaker i viltsaus
Dagens rett

Mens vi venter på viltsesongen, kan du enkelt lage reinsdyrkaker i viltsaus

Viltkjøttet som er brukt i denne oppskriften finnes i alle dagligvarebutikker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Litt sinte sjokolademuffins, men aller mest gode og passe søte
Ukens kake
Sjokolademuffins med chili og tørket frukt

Litt sinte sjokolademuffins, men aller mest gode og passe søte

Det er det lille chilibittet og den balanserende smaken av tørket frukt som gjør disse muffinsene til noe litt utenom det vanlige.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her