Akevitt, tranebĂŠrjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hÄnden, da er det bare Ä bruke menyen under. Enten du er amatÞr eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Akevitt, tranebĂŠrjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.
En fyldig cappuccino med umiskjennelig smak av pÄske: Appelsin og sjokolade.
En fruktig og leskende drink med moderat alkohol og tilstrekkelig tyngde.
En varm toddy etter skituren smaker ekstra godt med denne oppskriften.
Med eplemost, lĂžnnesirup, vanilje og masse mynteblader gjenskaper du whiskyklassikeren Mint Julep som alkoholfri.
Denne varme siderblandingen kan nytes som den er, ogsÄ kald, eller brukes i drinker - som Hot Apple Cider pÄ Poppy.
Elsker du Amaretto Sour og jul, er dett drinken for deg.
Denne julekrydderberikede Camparien er laget for en akevittbasert negroni, men kan brukes i mange drinker. Sprits inkludert.
Denne sirupen lÞfter enhver juledrink - ogsÄ varme som glÞgg til nye julehÞyder.
Slik blir appelsinjuicen enda mer egnet til Ă„ skape virkelig godt resultat for en cocktail.
En krydret og syrefrisk jule-gimlet hvor akevitt erstatter gin og inspirasjonen kommer fra juleappelsinen med nellikspikerne.
Juleakevitt blir ekstra fruktig og innsmigrende nÄr den infuseres med multer.
Denne uimotstÄelig lekre drinken er som skapt for multeelskere, samtidig som den overbeviser de som ikke er like begeistret.
Sitron- og kardemommesirup gir veldig god smak til gin-tonicen og andre ginbaserte drinker.
En drink som denne med Jack Daniels Apple er et godt alternativ til glĂžgg.
I denne drinken er det den lille drÄpen med saltlÞsning som skaper magien.
Denne likÞrbaserte drinken er bÄde elegant, aromatisk og med moderat alkohol.