Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 20 Februar 1998 - 13:59

    Med whisky i ryggen

    Markedsleder Janneau har fått tidligere toppsjef for Macallan i direktørstolen. Willie Phillips har mange gode kort i ermet som kan komme såvel Janneau som regionen til nytte.
    20. februar 1998
  • 15 Februar 1998 - 01:50

    Satser alt på økologisk vin

    Fetzer lover at alle de 24 millionene flasker vin de produserer årlig er laget av økologisk dyrkede druer innen år 2000. Uten at du som kunde må betale noe mer enn i dag. Men gjør organisk vin deg lykkeligere? Phil Hurst  Fetzers International Winemaker g
    15. februar 1998
  • 15 Februar 1998 - 01:39

    Gallo åpner døren

    Håndlagede viner stemplet Gallo ville vært en vits for en del år tilbake. I dag er de en realitet sammen med en helt annen interesse for kvalitetssegmentet hos de som nå leder verdens største vinprodusent.
    15. februar 1998
  • 03 Februar 1998 - 15:04

    Davidoff og Magic

    Importfirmaet Strag byr på godsaker på sin stand på messen. Hva med å la en Davidoff kile ganen? Eller å teste den eneste gule vodkaen her til lands, magic?
    03. februar 1998
  • 27 Januar 1998 - 13:48

    Blodpriser fra Bordeaux

    De mange Bordeauxvinene i luksusklassen som blir lansert 7. mars er overpriset med 30-40 prosent. Glem derfor cru classé, sats heller på en cru bourgeois som Ch. Haut Brisey til en hyggelig pris.
    27. januar 1998
  • 08 Januar 1998 - 21:06

    Rydd plass for armagnac

    Armagnac selger ufortjent lite her i landet. Mindre enn én prosent av cognacomsetningen. Det er altfor lite. Det viser denne testen. Hvor hele 22 armagnacer av i alt 40 testet, får fire stjerner eller mer.
    08. januar 1998
  • 08 Januar 1998 - 20:55

    Frankrikes best bevarte hemmelighet

    Det hevdes at armagnac er en av Frankrikes mest ukjente kulturskatter, spesielt når det er snakk om brennevin. Mange tror sågar - og helt feilaktig - at den er en billigutgave av cognac. Bli med på vår lille reise i dette avsidesliggende området av Frankr
    08. januar 1998
  • 20 Desember 1997 - 01:27

    Cognac komposisjon

    Verdens største cognachus bruker musikk både i sine promotiontiltak og i markedsføringen av sine ulike cognacer og ser på seg selv som cognackomponist.
    20. desember 1997
  • 20 Desember 1997 - 01:23

    Vin for frosne dager

    Hele 16 hvite og 22 røde viner fra januarslippet får tre stjerner eller mer og er verdt et nærmere bekjentskap. Apéritif gir deg nyhetene, men ikke bare det. Også matforslag og drikkefølge får du på kjøpet.
    20. desember 1997
  • 06 Desember 1997 - 00:19

    Umulig eller utfordring

    Crossover-kjøkkenets mer eller mindre velsmakende kombinasjoner av norske og fremmede råvarer får stadig flere tilhengere blant kokkene som igjen skaper store utfordringer for vinkelneren. Per Mæleng gir deg bakgrunnen.
    06. desember 1997
  • 07 November 1997 - 21:49

    Den store misforståelsen

    Hvis du tror at et lett oksidert preg på champagnen er slik det skal være, tar du feil, i følge Billecart-Salmon, et av de mindre champagnehusene.
    07. november 1997
  • 07 November 1997 - 21:44

    Området Champagne og dets druer

    Lær om området og om druene som benyttes i verdens mest noble drikk; Champagne.
    07. november 1997
  • 07 November 1997 - 20:46

    Nostalgisk champagne

    Bli med til Veuve Clicquot Ponsardin, en av verdens største, og kanskje den aller best kjente, champagneprodusenter med Gul Enke på samvittigheten Nå lanseres en halvtørr champagne beregnet på topprestaurantene.
    07. november 1997
  • 07 November 1997 - 20:37

    Champagne - den perfekte matvin

    Champagne kan være en overdådig rik vin; mer enn rik nok til å møte de fleste intelligente utfordringer fra norsk natur og gastronomi. Kanskje den beste drikke til mat du kan finne.
    07. november 1997
  • 02 November 1997 - 01:50

    Tequila skyter fart

    De som trodde at tequila tilhørte 80-tallets løsslupne shots, tar helt feil. Tequila tar stadig markedsandeler, som mikser, og ypper seg nå også overfor det tradisjonsbundne brune brennevinet. Nå skal tequila nemlig også være brun og altså fatlagret. Få m
    02. november 1997
  • 12 Oktober 1997 - 01:50

    Bulgarsk vin

    Bulgarsk vin har erobret det norske markedet med rimelige og smakfulle viner. Apéritif gir deg her en rekke artikler om både de røde og hvite, om produsentene og deres overgang fra kooperativdrift til markedsøkonomi, om landet og dets historie. Her kan du
    12. oktober 1997
  • 12 Oktober 1997 - 01:44

    Markedslederen - Domaine Boyar

    Stadig flere tidligere kooperativer overtas av privatpersoner. Foreløpig har interessen fra vestlig kapital vært heller laber. En av de første investeringene kom fra PepsiCo som sendte over noen californiske vinmakere. Som takk fikk de enedistribusjon for
    12. oktober 1997
  • 12 Oktober 1997 - 01:27

    Bulgarias Bordeaux

    Mange vinproduserende land skilter med bordeauxkopier. Suhindol kan også by på mer enn etterligninger.
    12. oktober 1997
  • 12 Oktober 1997 - 01:15

    Hva med hvitt fra Bulgaria?

    Bulgarias markedstilpassing av vinproduksjonen har også resultert i konkurransedyktige hvite viner.
    12. oktober 1997
  • 10 Oktober 1997 - 21:37

    Kart over Bulgarias vinområder

    10. oktober 1997
  • 10 Oktober 1997 - 21:18

    Bulgarsk eik

    10. oktober 1997
  • 07 Oktober 1997 - 02:16

    Akershus Bryggeri til topps

    Årets juleøl er bedre enn i fjor. Blant de 29 slagene Apéritifs profesjonelle smakere har testet er det mange forbedringer å spore siden i fjor. Og mye godt drikke. Den aller beste får du fra Enebakk, nærmere bestemt Akershus Bryggeri. Ringnes Julespesial
    07. oktober 1997
  • 01 Oktober 1997 - 01:23

    Høstgodt

    Blant novembernyhetene fra Polet har vi plukket ut mange godbiter som bidrar til å holde høstmørke og -kulde ute.
    01. oktober 1997
  • 26 September 1997 - 19:38

    Keiserlig 3-stjerners

    Arcus Produkter har løftet norske trestjerners folkecognacen ut av sin anonyme allestedsnærværelse til en mer konkurransedyktig posisjon i møte med annen fransk cognac.
    26. september 1997
  • 26 September 1997 - 14:33

    Tex-mex-vin

    Mens tex-mex-feberen raser i Norge, har det sneket seg inn en vin med samme opprinnelse. L. A. Cetto heter produsenten og stedet Valle de Guadalupe, Baja California, i nordvest-Mexico, 50 kilometer fra grensen til USA.
    26. september 1997