Guide - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 17 Februar 2016 - 11:00

    Lær alt om sushi

    Stadig flere nordmenn har fått sansen for denne opprinnelig japanske retten, som også er svært sunn.
    17. februar 2016
  • 09 Februar 2016 - 11:00

    Slik lager du ekte bolognesesaus

    Lag en solid porsjon bolognesesaus på ekte Bologna-maner så har du til flere raske måltider den nærmeste tiden. Her er oppskriften og vinforslag.
    09. februar 2016
  • 08 Februar 2016 - 09:44

    15 retter som alle kan klare

    Vi snakker om velkjente oppskrifter som ikke krever altfor mye av deg som kokk. Men som gjør at du blir rikelig belønnet med skryt og lovord.
    08. februar 2016
  • 22 Desember 2015 - 23:50

    Pinnekjøtt er enklere enn du tror

    Det er absolutt ingen grunn til å være redd for å lage pinnekjøtt hjemme, for det lager seg nesten selv.
    22. desember 2015
  • 17 Oktober 2015 - 01:05

    Feir eplets dag med disse tipsene

    Eplet er ikke bare det perfekte mellommåltid, men har så mange andre gode sider, at du ikke kan la være å lese mer.
    17. oktober 2015
  • 07 Oktober 2015 - 11:00

    Slik bruker du reinsdyrkjøttet

    Mange forbinder reinsdyr med reinskav eller steik, men det er mer enn det. Les mer om hvordan du bruker de forskjellige delene her.
    07. oktober 2015
  • 26 August 2015 - 11:23

    Server sopp til grøten

    Gjør som italienerne, server grøt til middag, men erstatt sukker og kanel med en fyldig soppsaus.
    26. august 2015
  • 11 Februar 2015 - 11:00

    Dette visste du ikke om ketchup

    Den blir sett ned på av matsnobber, men er en av tidenes største gastronomiske suksesser. Vi snakker selvfølgelig om ketchup.
    11. februar 2015
  • 04 Februar 2015 - 10:22

    Bak noe skikkelig godt med sjokolade

    Sjokoladekaker og -desserter får fram smilet til enhver. Se alle de fristende oppskriftene her.
    04. februar 2015
  • 01 Januar 2015 - 06:05

    Lag en vri på julematen - server den som tapas

    Her får du nye, gode oppskrifter til det store julekoldtbordet som vil få gjestene til å gispe av beundring.
    01. januar 2015
  • 10 Desember 2014 - 14:50

    Prøv oksetunge til julekoldtbordet

    Oksetunge er en undervurdert råvare. Denne oppskriften overbeviser deg om å ta den inn i julevarmen.
    10. desember 2014
  • 15 November 2014 - 11:00

    Slik bruker du lutefiskrestene

    Restefest med lutefisk i luftige former kan forføre selv den mest innbitte lutefiskhater. Prøv denne oppskriften.
    15. november 2014
  • 01 November 2014 - 21:37

    Her får du hjelp til å finne drikke til julehøytiden

    Enten det er til julekoldtbordet, julefrokosten, selve julemiddagen eller til desserten og julekakene, finner du svaret her.
    01. november 2014
  • 30 Oktober 2014 - 11:00

    Skremmende gode drinker til halloween

    Her finner du gode oppskrifter på den ene bloddryppende og skrekkinngytende drinken etter den andre.
    30. oktober 2014
  • 17 Oktober 2014 - 11:40

    Her kan du lære om det som gjør norske epler så gode

    I dag feirer vi eplets dag og årets eplemost er på vei. Men husk at det er mer som skiller epler enn fargen. Vi har laget en liten guide.
    17. oktober 2014
  • 16 September 2014 - 14:48

    Slik velger du vin til lam

    Lam er svært så vinvennlig, men det er alltid feller. Noen mer opplagte enn andre. Her får du servert en del gode tips det er verdt å få med seg, samt gode råd om viner det er greit å styre unna.
    16. september 2014
  • 15 September 2014 - 11:30

    Slik velger du riktig kjøtt til fårikål - og mye mer

    Årets lammekjøtt er nå å finne i butikkene, og vi gir deg råd om hvilke deler av dyret som passer til hvilke retter.
    15. september 2014
  • 28 August 2014 - 08:00

    Det er ikke bare rød fluesopp du må styre unna - her er tre andre giftsopper du må kjenne igjen

    Er du usikker på hvilke sopper som kan plukkes? Her finner du tre giftige sopper du skal holde deg unna.
    28. august 2014
  • 31 Juli 2014 - 11:45

    Slik blir grillmåltidet både smaksrikt og budsjettvennlig

    Det skal ikke store tidsinvesteringen til for å gi grillbeina en fornyet grillsmak. Ikke behøver du bruke mye energi eller penger på drikkefølget heller. Og denne gangen kommer vinen i flaske, ikke boks. Her er en kombo du vil like.
    31. juli 2014
  • 24 Juli 2014 - 11:00

    Du kan faktisk grille uten marinade og grillsaus

    Dropp alt som heter marinader og grillsauser og invester i ekstra god entrecôte til kveldens eller morgendagens grilling. Det enkleste er faktisk det beste.
    24. juli 2014
  • 01 Juli 2014 - 11:15

    Sild er enda bedre om sommeren

    Prøv en av disse sommerlige og lekre oppskriftene med sild.
    01. juli 2014
  • 19 Juni 2014 - 11:30

    Slik lager du perfekte pølser

    Her får du alle de gode triksene til hvordan du blir en skikkelig pølsemester og oppskriftene på spennende, lettlagete og smaksrike pølseretter.
    19. juni 2014
  • 06 Juni 2014 - 11:18

    Slik griller du sjømat

    Sjømat er supert å grille. Apéritif gir deg oppskrifter og gode råd om blant annet marinade, pensling og grilltid på veien.
    06. juni 2014
  • 05 Mai 2014 - 11:51

    Våre beste oppskrifter med blåmuggost

    Den blå osten løfter smaken på en rekke retter. Prøv bare en av disse 14 smaksbombene fra vår kokebok.
    05. Mai 2014
  • 13 Desember 2012 - 19:05

    Lag leverposteien selv i år

    Inviter noen venner til et juleverksted hvor dere lager leverpostei sammen og benytter anledningen til å smake på godsakene. Selvsagt med en forsmak på julen i drikkefølget.
    13. desember 2012