Klubbkokken serverer: Spaghetti med brunet smør, gresskar og salvie

Slik lager du smaken av høst
Foto: (haoliang)

Slik lager du smaken av høst

Pasta og gresskar er hovedingrediensene i denne ultimate høstoppskriften. Ved hjelp av enkle råd kan selv simple ingredienser omgjøres til magi.
21 Oktober 2019 - 11:00

Abonnementet fornyes automatisk og kan sies opp når som helst.

Les vilkårene her.

Spørsmål angående abonnement? Kontakt oss på klubb@aperitif.no, eller sjekk siden for ofte stilte spørsmål her.

Forsiden akkurat nå
Fulltreffer i alle tre farger og det til knallpriser
+
Godbiter i pollisten

Fulltreffer i alle tre farger og det til knallpriser

Denne Tenerife-produsenten er ikke lenger i basisutvalget, men noen butikker har vinene fortsatt inne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kolonihagen revolusjonerte Rema med økologi
+

Kolonihagen revolusjonerte Rema med økologi

I det skjulte har Kolonihagen fylt opp hyllene på Rema med økologiske mat- og drikkevarer med en suksessrate som gjør resten av næringsmiddelindustrien grønn av misunnelse.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

By på en lekker salat med stekt laks på toppen
Dagens rett

By på en lekker salat med stekt laks på toppen

Laks og grapefrukt er en veldig god kombinasjon og da er det vanskelig å komme unna sauvignon blanc i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Se alt du kan lage med rabarbra
Guide
Oppskrifter rabarbra

Se alt du kan lage med rabarbra

Rabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En salat som denne både ser ut som og smaker sommer
Dagens rett

En salat som denne både ser ut som og smaker sommer

Salat er ganske enkelt en genial middagsrett for deilige forsommerdager. Jordbær, spekeskinke og fetaost gir ekstra god smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Rett og slett en utrolig god hvitvin for 149,90
+
Ukens vin

Rett og slett en utrolig god hvitvin for 149,90

Den er dessuten rimeligere i Norge enn andre markeder, og tipp topp følge til sesongens sjømat.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her