Denne oppskriften må du prøve: Sjokoladeostekake med kaffegelé. Men vi har noen forslag i selve oppskriften om du ikke kjører kaffelinja som eksempelvis kakao.
Det er ingen kunst å lage en deilig marsipankake. Under den røde marsipanen som får kaken til å se ut som en bowlingkule, skjuler det seg myk vaniljekrem og saftig kakebunn.
Marmorkake er kanskje den mest spennende av de klassiske formkakene - i hvert fall rent utseendemessig. Det forsterkes med en tofarget glasur eller marmorkrem.
Chocolate Chip Cookie Ice Cream er en såkalt guilty pleasure - og veldig amerikansk hvor ustekt deig blandes med iskrem. En typisk elske- eller hate-dessert.
Skillingsboller er en spesialitet fra Bergen som skiller seg fra kanelboller ved at de har et dryss av sukker på toppen. Og kanel i svingene.
Her er de kinesiske pannekakene som passer perfekt til crispy duck. I oppskriften forteller vi hvordan du skal tilberede de, ofte kalt pekingand.
Denne retten er like perfekt til lunsj som til middag. Har du ikke kalkun, kan du bruke pålegg fra kjøleskapet. Den kan med fordel sprites opp med noe skikkelig spicy som noen dråper sriachasaus eller annen chiliguffe.
Det er fyllet av smør, kokos og brunt sukker som får disse safranbollene til å skinne ekstra. Kanskje du må bake ekstra stor porsjon?
Har du lyst til å lage en omelett slik de gjør det i Japan har du oppskriften her.
Eplekake er også den ultimate løsningen for epler som får rynker i for tidlig alder. Denne kaken er utrolig god og serveres oss av Thorbjørnrud Hotell.
Dette er det perfekte følge til spekemat. Dessuten veldig enkelt å lage.
Det tar ikke lange tiden å lage verken iskremen eller iskjeksen selv. Har du iskremmaskin er det selvsagt bare snakk om minutter, men selv uten er det en forholdsvis smal sak.
Dette er ekstra luftige boller og har fått smak av kakao som sikrer ekstra stor suksess.
Iskrem og bær i et kremmerhus av søt gjærbakst som smaker deilig nybakte. De blir opplagt en av barnas favoritter. Sikkert også hos de voksne.