Festretten soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker kan alle klare
Med denne asiatiskinspirerte oppskriften får du en helt annen smaksopplevelse av svinefileten. Ikke er oppskriften vanskelig heller.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Her finner du oktober-utgaven 2025 av Apéritif magasin
Bli med til svenskekystens stolthet Signum, til Georgia, Moldova og Cognac og finn ut hvorfor Mont d'Or er osten som smelter Norge - blant annet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum
Fra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Knallpris for viner fra Napolis bakland
Både den røde og den hvite representerer veldig godt Campanias potensial – og ikke minst produsentens håndlag.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
En slik vri på laksemiddagen får tennene til å løpe i vann
Laks med pepperrotkrem og agurksalat er perfekt som forrett eller hovedrett - både helg og hverdag.
Les hele saken