Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenBli med når ASIA Aker Brygge serverer 5 delikate snacksretter, nøye sammensatt for å komplementere fem spennende viner fra vinprodusenten, Toni Hartl.
Les hele sakenMørt reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur kan by på. Og norsk reinsdyr fortjener noe av det beste du kan finne på å drikke til. Smaksfyldige viner som er dype i fargen og med fløyelsmyk og balansert sødme.
Les hele sakenDet er fristende å velge rødvin til skreien i vintermørket i Norge, men hva passer egentlig best?
Les hele sakenStadig flere serverer fårikål som festmat, men hva serverer vi å drikke til den norske klassikeren?
Les hele sakenBli med på en unik mulighet til å lære mer om biodynamisk vin kombinert med førsteklasses mat fra kokkene på SKAAL Matbar.
Les hele sakenBli med når de deilige vinene fra Castello di Meleto møter det italienske kjøkkenet på Di sotto, og serverer deg en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme.
Les hele sakenTapas har nesten blitt synonymt med buffet, og er for mange en beskrivelse av et bord med mange forskjellige retter, men hva drikker vi til dette?
Les hele sakenVin og ost er godt sammen, det er de fleste enige om, men er det egentlig så lett å finne vin til ost?
Les hele sakenLasagne står på mange middagsbord i helgene, men hva slags drikke passer best til?
Les hele sakenPizza er en favoritt hos mange, enten den bestilles eller lages selv. Her hjelper vi deg å velge vin til pizzaen, når du skal kose deg litt ekstra.
Les hele sakenPå øya Pantelleria mellom Sicilia og Afrika lager de komplekse dessertviner som passer perfekt til søte desserter med norske epler.
Les hele sakenLammet smaker best nå på høsten når det er nyslaktet, og sammen med denne vinen fra Arianna Occhipinti blir det en opplevelse
Les hele sakenPoteten er hverdagshelten som fortjener en ny storhetstid. Denne kombinasjonen vil hente fondantpoteter tilbake på festbordet.
Les hele sakenVi får alltid høre at vi må spise mer grønt og mindre kjøtt, det er ikke vanskelig på sommeren, så gode som de norske grønnsakene er nå.
Les hele sakenBli servert nydelige småretter fra ASIA Aker Brygge og lær hvilke typer viner du bør velge til disse lekre, asiatiske favorittene. Det hele får du til en meget god pris.
Les hele sakenLakris og bringebær er allerede en nydelig kombinasjon, med denne utrolig deilige dessertvinen tar du det til nye høyder.
Les hele sakenEndelig er sommeren her, og mange nyter lange, varme sommerkvelder med reker til middag, men hvilken vin passer egentlig best til reker?
Les hele sakenEr du blant dem som elsker å grille og gjerne velger entrecote på grillen, er det denne vinen du skal velge.
Les hele sakenNorske grønne asparges og tyske hvite asparges er et høydepunkt for mange. Matchet med nydelig sauvignon blanc når denne delikatessen nye høyder.
Les hele sakenNorsk hval og italiensk rosévin er kanskje ikke kombinasjonen vi oftest støter på, men det er absolutt verdt et forsøk
Les hele sakenBringebærlandet som holder til i Drøbak, produserer kortreist bringebærvin. Akkurat det du trenger til sommerdesserten eller en annerledes aperitiff.
Les hele sakenDisse nydelige dumplingsene sammen med pinot noir fra California kunne kanskje hatt en forsonende effekt i den pågående handelskrigen. Slik kan du gjøre ditt bidrag.
Les hele sakenVin laget i Danmark er faktisk godt og spesielt sammen med med noe av det beste Norge har å by på
Les hele sakenLam er synonymt med påske. Selv om det er en flott og anvendelig råvare er det noen viner som er bedre enn andre til.
Les hele saken4. april, er det gulrotens dag. Gulrøtter er noe av det sunneste vi kan spise, hvorfor spiser vi da ikke mer av de?
Les hele sakenDet er ekstra gøy med nysgjerrighet på kjøkkenet, og når du har så mange nordiske matskatter du kan sette sammen, blir det ren matmagi.
Les hele sakenTakk og lov for take away. Denne hybriden mellom restaurant og hjemme. Det beste fra to verdener slått sammen i en Foodora-ordre. Og take away-luksusen er sushi, i form av assorterte biter.
Les hele sakenSå enkelt, så godt. Noen råvarer og viner er som skapt for hverandre og jeg presenterer her en kombinasjon som du skal anstrenge deg for å ødelegge.
Les hele sakenTorsketunga er et pluss med stor P under skreisesongen og noe av det hyggeligste å servere. Gjør som meg og by gjestene på tunger som forrett med en av de mest mineralske albariñoene jeg har smakt.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenVi byr på fabelaktige viner fra California kombinert med utsøkt mat i historiske omgivelser den 30. mai.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
For trousseau og synonymet bastardo er de mest interessante av vinnyhetene i basis i mai. Ved siden av en 45 år gammel sensasjon.
Nydelige 2022-burgundere, strålende rieslinger, fantastiske champagner og lekre 2021-bordeauxer er noen av de andre høydepunktene blant de drøyt 1300 vinene som er testet.
Men kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.
Det er i hvert fall litt av hva de i alt 80 testede nyhetene innen øl, sider og brennevin dekker.
Til 17. mai har vi en tendens til å handle inn for mye. Men fortvil ikke, det er nok av oppskrifter som trenger rester.
Les hele sakenEn skalldyrsalat som dette smaker vidunderlig godt, uten de store bestrebelsene.
Les hele sakenMannen bak Sesto Senso Academy som så langt har utdannet 350 bartendere, er dermed Norges beste bartender 2024.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenRester av fenalår er perfekt å bruke i en varmrett - denne varianten er veldig lettlaget og med ingredienser du har i husert.
Les hele saken