Fortsatt fullt kjøleskap etter helgen? Her finner du 28 løsninger
Til 17. mai har vi en tendens til å handle inn for mye. Men fortvil ikke, det er nok av oppskrifter som trenger rester.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Til 17. mai har vi en tendens til å handle inn for mye. Men fortvil ikke, det er nok av oppskrifter som trenger rester.
Les hele sakenDenne desserten er veldig rask å lage og et godt alternativ til eplekake. Vaniljeiskrem eller pisket seterrømme er nydelig til.
Les hele sakenDen er så tradisjonsrik at ingen vet når den første gang ble laget, men at den har vært et viktig element i Middelhavskosten i hundrevis av år er hevet over enhver tvil.
Les hele sakenAv restene fra julematen kan du lage mange nok smakfulle munnfuller at det blir nok til flere. Eller bare en rekke gode middager i årets første uke. Her får du oppskriftene.
Les hele sakenJulesesongen er dessverre høytid for matkasting. Her er gode råd og oppskrifter for å unngå at mat havner i søpla.
Les hele sakenPai er helt genialt som middag på en mandag. Til denne oppskriften kan du nemlig bruke rester av røykelaks eller gravlaks, Du kan også kjøpe en ferdig paideig så sparer du tid..
Les hele sakenJo mer fristende maten ser ut, jo bedre blir stemningen rundt matbordet. Denne potetsalaten får følge av det du har i kjøleskapet. En utmerket måte å bli kvitt rester på.
Les hele sakenAv og til må man bare lage noe i farten, og da er et smørbrød ikke bare bra å ty til. Det smaker fordømt godt også. Samtidig som du får brukt rester etter søndagsmiddagen.
Les hele sakenDette er en rett du med letthet kan sette sammen en sen ettermiddagstime. Ingrediensene har du allerede i kjøleskapet. Og med rester blir det en ekstra gunstig middag.
Les hele sakenDenne oppskriften er en flott måte å bruke rester som du måtte ha igjen fra tidligere middager på. Godt smaker det også!
Les hele sakenGjør lommeboken og verden en tjeneste ved å endre rutiner og bruke alt du har i kjøleskapet. Her finner du mange gode tips.
Les hele sakenDen lages nemlig med rotgrønnsaker og da er kjøtt overflødig. Men det er lov å jukse og ha på litt kjøtt så lenge det er snakk om rester.
Les hele sakenDet er selvsagt takket være god hjelp av chili og skarp paprika. Hvor skarpt det hele skal bli, er opp til deg. Godt blir det uansett.
Les hele sakenRester av poteter, ost og løk smaker fortreffelig når de gratineres og serveres med bruschetta.
Les hele sakenBrød som ikke lenger er helt ferskt, er det faktisk utrolig mange måter å få avsetning på. Her finner du en rekke oppskrifter.
Les hele sakenNoe stort enklere å tilberede enn en omelett skal vanskelig finnes. Samtidig som den er en perfekt måte å pakke inn rester på.
Les hele sakenDenne stuingen er trolig akkurat det du trenger på en mandag.
Les hele sakenMange synes kylling og kalkunkjøtt smaker bedre kaldt, i form av en salat som denne. Skulle det bli noe igjen, smaker den fortreffelig dagen etter i matboksen.
Les hele sakenNår nykålen er så sprø og sødmefylt som nå midtsommers, må den brukes for alt den er verdt. I Thailand vet de å utnytte den på flere måter enn her hos oss.
Les hele sakenEnten du har pølser, kjøtt eller bare grønnsaker igjen etter helgen, får du brukt restene i denne smuldrepaien.
Les hele sakenDenne enkle, men velsmakende retten kan lages med såvel fersk som lettsaltet fisk. Eller rester fra tidligere middager.
Les hele sakenDe siste julekakene blir aldri spist. Derfor er det lurt å gjøre noe med dem allerede nå. Som i denne lettlagete og velsmakende oppskriften.
Les hele sakenDenne grønnsaksretten frisker opp i desembermørket, ikke bare på grunn av fargenen, men også smaken.
Les hele sakenDenne oppskriften er en super måte å bruke over brødet som ingen vil spise lenger, eller grønnsaksrestene etter søndagsmiddagen.
Les hele sakenDet er ikke mye som skal til for gjennopplive gårsdagens nybakte brød til sin tidligere prakt. Se bare her.
Les hele sakenBanankake er et populært innslag i kakedisken på kafeen, og verdens enkleste kake å lykkes med hjemme. Et ekstra pluss er at du på denne måten får brukt opp bananer som ellers ville havnet i søpla.
Les hele sakenEtter helgen er det nok mange som har kjøleskapet fullt av rester. Med denne oppskriften får du omsetning på litt av restene. Og denne oppskriften kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenDagens middagsoppskrift er kjapp å lage, men like fullt har den mye smak. Dessuten får du kanskje brukt opp litt rester.
Les hele sakenDagens oppskrift er av det raske slaget. I hvert fall om du har poteter til overs fra tidligere i uka.
Les hele sakenGratinert løksuppe smaker helt fantastisk når det er kaldt ute og få andre supper metter så godt som denne.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenVi byr på fabelaktige viner fra California kombinert med utsøkt mat i historiske omgivelser den 30. mai.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
For trousseau og synonymet bastardo er de mest interessante av vinnyhetene i basis i mai. Ved siden av en 45 år gammel sensasjon.
Nydelige 2022-burgundere, strålende rieslinger, fantastiske champagner og lekre 2021-bordeauxer er noen av de andre høydepunktene blant de drøyt 1300 vinene som er testet.
Men kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.
Det er i hvert fall litt av hva de i alt 80 testede nyhetene innen øl, sider og brennevin dekker.
Til 17. mai har vi en tendens til å handle inn for mye. Men fortvil ikke, det er nok av oppskrifter som trenger rester.
Les hele sakenEn skalldyrsalat som dette smaker vidunderlig godt, uten de store bestrebelsene.
Les hele sakenMannen bak Sesto Senso Academy som så langt har utdannet 350 bartendere, er dermed Norges beste bartender 2024.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenRester av fenalår er perfekt å bruke i en varmrett - denne varianten er veldig lettlaget og med ingredienser du har i husert.
Les hele saken