Så lett gir du ferdig grillet kylling litt ekstra smak og farge på tilbehøret.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Så lett gir du ferdig grillet kylling litt ekstra smak og farge på tilbehøret.
En lettlaget og smakfull kombinasjon av blansjert hjertesalat og den populære Green Goddess-dressing en. Bakte beter gir sødmefylt kontrast.
Denne dressingen som opprinnelig tok av på sosiale medier i en kålsalat, smaker fortreffelig og er utrolig fleksibel - en selvfølge på en hver salatbuffet og koldtbord.
Denne oppskriften er inspirert av meksikanske og kreolske vibber og er perfekt måte å bruke mais i sesong på. En lun, varm og røykaktig suppe, godt for kropp og sjel.
En enkel, men veldig god rett som passer både som forrett, tilbehør eller lett lunsj, ifølge Khadija Mohamud som står bak Khadija's Kitchen.
En lettlaget risotto som lar deg bruke opp både rekerester og rekeskallene.
Smuldrepai er en rask måte å lage en deilig dessert av sommerens frukter, som her kirsebær eller moreller.
Rips passer perfekt i en lettlaget smuldrepai. Deilig som dessert med iskrem, pisket krem eller vaniljesaus.
Pannacotta er manges favoritt-dessert, med hvit sjokolade blant ingrediensene og marinerte jordbær på toppen smaker den himmelsk.
Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene av en deillig pizzta ta deg til enda rausere strøk.
Lag enkelt dine egne gode bærpaier på grillen i sommer. Legg litt bær i folie, bland en rask smuldrepai som du smuldrer over, grill og server med kaldrørt vaniljekrem.
Denne retten med breiflabb i kokossuppe med asiatiske smaker kan også serveres ved at suppen er kald.
Iskake med solbærsorbet, karamellis og smuldrepai er et vinnende konsept. Paideig som bunn, et lag karamellis og avslutningsvis solbærsorbet.
Dette er kanskje det aller enkleste du lager fra grillen. Og samtidig noe av det beste.
Gi napoleonskaken en litt annen smak med eple- og kirsbærsyltetøy.
Tradisjonelle kokostopper blir vanvittig gode sammen med lettristede pistasjenøtter. Lys sirup gir mer smak til toppene.
Makrell i sennepssaus er et veldig godt alternativ til deg som ikke liker makrell i tomat.
Det finnes knapt enklere desserter enn smuldrepai. Her har vi kombinert rabarbra og jordbær som er en perfekt match med vaniljeiskrem på varme sommerkvelder
Braai er barbeque på sørafrikansk og lam i skiver (eller koteletter) er en selvfølge.
Rester av sukkerbrød eller andre kaker? Gi dem en omgang på grillen, for en enkel, men luksuriøs dessert med bær, hvit sjokolade og herlig hylleblomstkrem.