23. mars i Oslo - Smak Portugal på sitt aller beste

Gå ikke glipp av denne spesielle smakingen av flere hundre viner fra det spennende vinlandet Portugal.
Redaksjonen
02 Mars 2009 - 19:50

Portugal er verdenskjent for sin elegante portvin og madeira, men de siste 25 årene har en revolusjon gitt viner i verdensklasse fra områder som Vinho Verde, Dão, Sétubal, Douro, Bairrada med flere.
 
Opplev portugisisk vinmakerkunst i verdensklasse, møt noen av Portugals mest berømte vinmakere og smak deres prisbelønte viner.
 
Her blir det fort fullt - meld deg på i dag!

FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
 
Smak flere hundre viner
Denne kvelden vil du få lære mer om Portugal som vinland, lære om områdene og de enkelte vinene, samtidig med at du får møte menneskene bak dem.
 
Du vil i løpet av denne kvelden ha muligheten til å kunne smake flere hundre forskjellige viner!
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="deltakere">Les mer og se hvilke vinhus du får møte her
 
Nå kan du forberede deg og se hvilke viner du kan smake denne kvelden i en egen e-katalog.
 
Ta med deg venner og kollegaer og bli med oss på en fabelaktig reise inn i Portugals vinverden.
 
Arrangementet er et samarbeid mellom ViniPortugal og Apéritif. è Meld deg på her (klikk)
 
Kurset er avholdt.

Tid: 23. mars 2009 kl. 16.30 - 19.00
Pris: kroner 250,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 16.03.09 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

En smak av Portugal i en flaske
ViniPortugal og Apéritif har gleden av å kunne invitere deg til en unik smaking av portugisisk vin.
 
Møt noen av Portugals beste produsenter og smak deres internasjonalt ettertraktede og prisbelønte viner. Følgende vinhus er representert under denne smakingen:
 
• Adega Coop. de Borba
• Aliança - Vinhos de Portugal
• Alves de Sousa
• Bacalhoa Vinhos
• Casa Agrícola Alexandre Relvas
• Casa de Cello
• Casa Santos Lima
• CARMIM
• Dão Sul
• DFJ Vinhos
• Duorum Vinhos
• Herdade dos Lagos
• J. Portugal Ramos Vinhos
• José Maria da Fonseca Vinhos
• Luis Soares Duarte Vinhos
• Madeira Wine Company
• Manuel D. Poças Jr Vinhos
• Quinta da Aveleda
• Quinta da Pedra Alta
• Quinta de Chocapalha
• Quinta do Infantado
• Quinta do Passadouro
• Real Companhia Velha
• Roquevale
• SAVEN
• Symington Family Estates
• Terras de Alter
• Vidigal Wines
• Wine & Soul
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
 
Unike druer og viner
De unike druene som dyrkes i Portugal, kombinert med en ny generasjon av unge, ambisiøse vinmakere, sikrer stadig bedre viner. Portugal er landet der kombinasjonen av gamle tradisjoner og innovasjon skaper helt unike viner.
 
Det dyrkes i overkant av 300 druesorter i Portugal som ikke blir finnes noen andre steder i verden. Blant disse finner du touriga nacional, baga, tinta barocca, tinto cão, jaen, castelão, alvarinho, arinto og trincadeira, for å nevne noen få.
 
Det har blitt dyrket vindruer og lagd vin i Portugal siden fønikernes tid ca 600 år f.Kr. Etter innlemmelsen av Portugal i EU i 1986, og den påfølgende innføringen av et appellasjonsystem, har man sett en revolusjonerende kvalitetsøkning på vinene, og Portugal regnes i dag som et av verdens viktigste vinproduserende land.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Akkurat nå er makrellen på sitt aller beste
Dagens rett
Grillet makrell med sitroncouscous, grillet paprika og squash

Akkurat nå er makrellen på sitt aller beste

Vi har gitt den store sommerfisken, makrellen, internasjonalt og sesongriktig følge i denne retten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kyllinglårene er det beste på kyllingen - når de får litt drahjelp som her
Dagens rett

Kyllinglårene er det beste på kyllingen - når de får litt drahjelp som her

Kyllinglår som marineres noen timer i lime blir ekstra gode - bare prøv denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Gjør som brasilianerne - sørg for feststemning med caipirinha
Ukens drink

Gjør som brasilianerne - sørg for feststemning med caipirinha

Caipirinha betyr «liten mann fra landet» og er Brasils nasjonaldrink. Den lages av cachaça som er laget på samme måte som mye rom. En sterk, men likevel frisk drink som derfor er manges favoritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne kaken vil skinne som sola på kakebordet
Ukens kake

Denne kaken vil skinne som sola på kakebordet

Vi er underernærte på sol, og ukens kake er en hyllest til all den gode solvarmen vi har i vente. En super kake å sette på kakebordet til sesongens store fester,

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Akkurat nå er makrellen på sitt aller beste
Dagens rett
Grillet makrell med sitroncouscous, grillet paprika og squash

Akkurat nå er makrellen på sitt aller beste

Vi har gitt den store sommerfisken, makrellen, internasjonalt og sesongriktig følge i denne retten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kyllinglårene er det beste på kyllingen - når de får litt drahjelp som her
Dagens rett

Kyllinglårene er det beste på kyllingen - når de får litt drahjelp som her

Kyllinglår som marineres noen timer i lime blir ekstra gode - bare prøv denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Se alt det gode du kan lage med makrell
Guide
Oppskrifter makrell

Se alt det gode du kan lage med makrell

Denne råvaren som er blant de billigste i fiskedisken, er på sitt beste nå og kan trylles med på kjøkkenet. Her finner du mange fristende oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

By på en vårlig og veldig lettlaget pastarett
Dagens rett

By på en vårlig og veldig lettlaget pastarett

1. mai er for mange første vårdag. Med gode værmeldinger i vente, er det mange som vil tilbringe mest tid ute. Med denne pastaretten til middag, blir det tid til alt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak uforglemmelig mat og viner fra California i Oslos eldste trevilla
Matkurs og vinkurs
Winemakers Dinner 30.mai i Oslo

Smak uforglemmelig mat og viner fra California i Oslos eldste trevilla

Vi byr på fabelaktige viner fra California kombinert med utsøkt mat i historiske omgivelser den 30. mai.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Gjør som brasilianerne - sørg for feststemning med caipirinha
Ukens drink

Gjør som brasilianerne - sørg for feststemning med caipirinha

Caipirinha betyr «liten mann fra landet» og er Brasils nasjonaldrink. Den lages av cachaça som er laget på samme måte som mye rom. En sterk, men likevel frisk drink som derfor er manges favoritt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her