Aberlour kåret til Skottlands favoritt single malt

Aberlour 10 Year Old er utnevnt til Scotlands favoritt single malt Scotch whisky og ble nylig tildelt en gullmedalje av anerkjente Scotland Magazine.

Denne klassiske Speyside whiskyen ble av noen av bransjens fremste whiskyeksperter utnevnt til den beste av de ti mest solgte Scotch single malts i Storbritannia, blant kjente whiskyer som The Macallan, Highland Park and Bowmore. Dommerpanelet inkluderte Marcin Miller, redaktør for Scotland Magazine og for Whisky Magazine og Julie Hunter, representant for The Scotch Whisky Heritage Centre.
 
Martin Riley, direktør for internasjonal markedsføring ved Chivas Brothers, kommenterte: - Verdens flotteste single malts kommer fra Skottland. At Aberlour ble utnevnt til Skottlands favoritt single malt Scotch whiskey er den ultimate anerkjennelse for Chivas Brothers.
 
Kjent for sin særegne fyldige smak og lange, varme finish, ble Aberlour 10 Year Old hedret spesielt for sin kraftige og fruktige smak, søtlige nese og hint av hvit sjokolade og karamell.
 
Aberlour inngår i Chivas Brothers` portefølje, Scotch whisky seksjonen av Pernod Ricard, og er verdens syvende mest populære malt. Det er den eneste single malt Scotch whisky som har blitt tildelt syv gullmedaljer og to Pot Still troféer ved The International Wine & Spirits Competition, heter det i en pressemelding.

Forsiden akkurat nå

Det beste krydderet er salt

Ørjan Dahl Olafsen lager «gull av gråstein» på Kvarøy Saltsyderi. Av så å si helt gratis råvarer dukket ideen om Polarsalt opp, og resultatet er et fingersalt i verdensklasse. Kritthvitt og et uttrykk for det rene vannet i havet her ved Polarsirkelen. Les hele saken

Til toppen