Apéritif inviterer til spennende smaking

Castello Banfi inntar hovedstaden 29. november. Du er invitert til smaking av hele 11 viner fra denne italienske topprodusenten presentert av Rodrigo Redmont og vinmakeren selv Rudi Buratti. Dette blir garantert en aften med mange spennende inntrykk. Alt
Redaksjonen
10 November 2000 - 05:29

OBS! Dette arrangementet er nå fullbooket, men du kan fortsatt registrere deg, og vi setter deg opp på venteliste. Du vil da bli kontaktet dersom du får plass.

Og vi sier det først som sist; -denne smakingen egner seg like godt for deg som vet "alt" om vin -og for deg som gjerne vil vite mer...så her er det bare å dukke opp, selv om du skulle være av den oppfatning at dine kunnskaper ikke helt strekker til. Vi er sikre på at vi alle vet mye mer etter denne kvelden.

Castello Banfi har et enestående program gående der de forsker i Sangiovesekloner for å kunne tilby best mulig vin.
Vi er meget privilegierte når vi denne kvelden får muligheten til å smake ikke mindre enn 4 forskjellige kloninger av Sangiovesedruen. Smakingen vil foregå i samarbeid med vinimportøren Engelstad AS.

I tillegg til foredragsholder Rodrigo Redmont kommer også vinemakeren Rudi Buratti.
 
Én av kveldens høydepunkter, Summus 1997 fra Castello Banfi, har nylig fått utmerkelsen 3 glass (Tre Bicchieri) i Gambero Rosso''s Vini d''Italia 2001. Dette er Italias mest anerkjente bok for vinanmeldelser. Den går også under navnet The Slow Food Wine Guide da det er the Slow Food Association som utgir denne boka. Banfi har i dag 10 produkter med Tre Bicchieri og har således et godt fotfeste i den beste kategorien. Summus er den aller første såkalte super-toscaner som er tildelt denne utmerkelsen.

Smakingen avholdes den 29. november kl. 19.30 i Store festsal, Oslo Militære Samfund, Myntgt. 3, 0151 Oslo.

Pris pr. person kr: 295,- betales inn på bankkontonr. 7023 05 45705 til Aperitif Nett AS, Furuveien 39 c, 0678 Oslo.
 
Begrenset antall plasser.

Aldersgrense 18 år.

Klikk her for påmelding.

Dato: 29. november 2000
Klokkeslett: 19:30
Sted: Oslo Militære Samfund

Totalt 11 viner skal smakes:

-Col-di-Sasso 1998
-Centine 1998
-Rosso di Montalcino 1998
-Summus 1997
-Brunello di Montalcino 1995
-Poggio all''Oro 1993
-Poggio all''Oro 1995
-4 forskjellige kloner

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Fortsatt fullt kjøleskap etter helgen? Her finner du 28 løsninger
Guide
Oppskrifter restemat

Fortsatt fullt kjøleskap etter helgen? Her finner du 28 løsninger

Til 17. mai har vi en tendens til å handle inn for mye. Men fortvil ikke, det er nok av oppskrifter som trenger rester.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nå når vi har fått smaken på sommer, vil vi ha noe lettlaget og velsmakende på tallerkenen
Dagens rett

Nå når vi har fått smaken på sommer, vil vi ha noe lettlaget og velsmakende på tallerkenen

En skalldyrsalat som dette smaker vidunderlig godt, uten de store bestrebelsene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Dagens middag lager du på et blunk og så får du brukt opp rester etter festen
Dagens rett

Dagens middag lager du på et blunk og så får du brukt opp rester etter festen

Rester av fenalår er perfekt å bruke i en varmrett - denne varianten er veldig lettlaget og med ingredienser du har i husert.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ingrediensene til denne drinken har du garantert allerede - klart alternativ til 17. mai
Ukens drink

Ingrediensene til denne drinken har du garantert allerede - klart alternativ til 17. mai

Amaretto sour er den mest populære drinken på våre nettsider og nærmest en nasjonaldrink. Når den kommer med prosecco, er den som skapt for nasjonaldagen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Fortsatt fullt kjøleskap etter helgen? Her finner du 28 løsninger
Guide
Oppskrifter restemat

Fortsatt fullt kjøleskap etter helgen? Her finner du 28 løsninger

Til 17. mai har vi en tendens til å handle inn for mye. Men fortvil ikke, det er nok av oppskrifter som trenger rester.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nå når vi har fått smaken på sommer, vil vi ha noe lettlaget og velsmakende på tallerkenen
Dagens rett

Nå når vi har fått smaken på sommer, vil vi ha noe lettlaget og velsmakende på tallerkenen

En skalldyrsalat som dette smaker vidunderlig godt, uten de store bestrebelsene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Felice Capasso til bartender-VM for Norge

Mannen bak Sesto Senso Academy som så langt har utdannet 350 bartendere, er dermed Norges beste bartender 2024.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Dagens middag lager du på et blunk og så får du brukt opp rester etter festen
Dagens rett

Dagens middag lager du på et blunk og så får du brukt opp rester etter festen

Rester av fenalår er perfekt å bruke i en varmrett - denne varianten er veldig lettlaget og med ingredienser du har i husert.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her