Apéritifs julekalender

Du vokser aldri fra adventskalenderen. Apéritifs julekalender er ekstra smaksrik. 24 adventsgleder fra alle verdens vinhjørner.

Klikk på dagens dato og se vårt kalendertips.
    Du kan også klikke på de foregående datoer for tidligere tips.
 
Mens andre julekalendere inneholder alt fra smakløs melkesjokolade til totalt unyttige duppeditter, skjuler Apéritifs 24 adventsluker like mange gode viner. Fra 70 kroner og opp til 140. 24 luker er det samme som to kasser til den nette totalsum av drøyt 2500 kroner.

Varer lenge
Viner som enten kan nytes gjennom adventstida eller gjemmes langt inn i det nye året. Og best av alt er at du kan dele tipset med en venn - eller invitere din kjære på et glass og en matbit etter endt førjulsdyst.

Tips og bestill
Du klikker ganske enkelt på dagens luke og havner dermed i Apéritifs polliste hvor du fyller ut Tips en venn-feltene og send dagens kalenderluke som epost.

Selvsagt kan du bestille vinen ved å klikke på Bestill-knappen. Eller plukke den opp på nærmeste pol.

Boksalternativet
Hvis 2500 kroner er for mye for årets kalender, kan du alternativt fordele innholdet av en bag-i-boks (eller to for delegledens skyld) utover de 24 dagene.

3 liter rekker akkurat til et glass pr luke. Og investeringen er altså langt mindre, men det blir mer papirarbeid for deg som skal sette sammen kalenderen. Apéritif har imidlertid forslag også til denne løsningen (klikk).

Forsiden akkurat nå

Til toppen