Dagens rett

Biffpai

Lag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at dette er ferdiglaget i løpet av en time. Mens paien steker er det bare å nyte drikkeforslagene.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Biffpai

Antall porsjoner

2

Ingredienser

300 g biffkjøtt i strimler
2 ss olje
ca. ½ ts salt
ca. ¼ ts pepper
1 ferdig paideig
1 pose gourmet grønnsaksblanding
3 egg
3 dl melk
ca. 15 grønne oliven

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 200°C, og lag paideigen etter anvisning på pakken. Klem den ut i en form (26-­28 cm.).
 
Kjøttet brunes i olje i panne, og grønnsaksblandingen tilsettes og får frese med det siste minuttet.
 
Hell kjøtt og grønnsaksblandingen over i paiformen, og tilsett sammenvispet egg og melk. Strø over noen oliven, og stek paien i ca. 35-40 minutter.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen