Brand Partners AS

Navn: Brand Partners AS
Besøksadresse: Hoffsveien 70, 0377 Oslo
Postadresse: Postboks 386 Skøyen, 0213 Oslo
Telefon / faks: 21501840 / 21501841
etter leverandørens produkter i Apéritif - pollisten .

Brand Partners AS ble grunnlagt i 1995 som starten på et fruktbart samarbeid mellom det franske storkonsernet Pernod Ricard og vin- og brennevinsgruppen NBG. Erik Amundsen ble hentet fra Stenberg & Blom og ble daglig leder av selskapet. Pernod Ricards portefølje ble plassert i firmaet og skapte en trygg plattform å bygge videre på.
 
I dag er Brand Partners en ledende vin- og brennevinsimportør i Norge. Mens mye av vinutvalget kommer fra frittstående produsenter, er brennevinsortimentet stort sett bygget på produkter fra Pernod Ricard. En mengde kjente internasjonale merkevarer inngår i porteføljen, som f.eks. Chivas, Martell, Renault, Bisquit, Jameson, Bushmills, Pernod, Ricard, Sandeman, Larios, og ikke minst Havana Club. I tillegg har vinhus som Moselland, Carmen, Marqués de Vitoria, Bodegas Piqueras og Leone de Castris etablert seg godt i Norge gjennom samarbeidet med Brand Partners.

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen