Dagens rett

Brasserte koteletter med spansk vri

Steking av koteletter medfører som regel masse fettsprut på kjøkkenet. Når vi tilbereder dagens middagsforslag unngår vi imidlertid mye av dette, i og med at vi benytter glasslokk under stekingen. Da sparer du verdifull tid en sen torsdag ettermiddag. Kos deg heller med vinen vi foreslår til maten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Brasserte koteletter med spansk vri

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 kamkoteletter
olje til steking
3-4 båter hvitløk
1 ts salt
½ ts pepper
2 paprika rød/gul
1 squash
1 spansk pepper evt. 1 chili eller piri piri
2-3 ss oliven
1-2 dl cider eller hvitvin

Fremgangsmåte

Brun kotelettene raskt og dryss over litt salt og grovmalt pepper. Legg dem til side og hold varmt.

Del grønnsakene i strimler, pepper/chili i biter. Fres grønnsakene raskt i panna og tilsett cider/hvitvin.

Legg kotelettene over og legg på lokk. La det hele brassere (trekke) i ca.10 minutter.

Tilsett oliven og la dem dampe med i et par minutter.

Server med godt brød.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du gode brødoppskrifter

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen