Dagens rett

Burger

Du trenger ikke nødvendigvis slite over grytene selv om du har god tid på en helgedag som dette. Benytt dagen til å gå en tur i skog og mark. Da smaker det kanskje også ekstra godt med et lettvint måltid, enten du tar det med deg eller nyter det ved hjemkomst.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Burger

Antall porsjoner

4

Ingredienser

500 g kjøttdeig / karbonadedeig
1 ts salt 
½ ts pepper

Fremgangsmåte

Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig. Ha litt vann på en trefjøl og form til runde kaker som klemmes ut til store flate burgere. Stek burgerne på sterk vame, 1-2 minutter på hver side.

Husk, tilbehøret er halve burgermåltidet! Tomater, ananas og gjerne bostonagurker gjør opplevelsen enda saftigere.

Sendt inn av

Foto: Kai Nordrum

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen