Dagens rett

Chilicanneloni

Lettlagede, deilige pastaretter er herlige å tilberede. Denne har en dessuten en ekstra hot touch.

Brennende het chili er et fabelaktig krydder, bare det brukes med måte.
 
 
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Cannelloni med chili og cottage cheese

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

45 minutter

Ingredienser

12 lasagneplater
500 gr cottage cheese naturell
1 chili, finhakket
2 ss persille
½ ts salt
Tomatsaus:
1 løk
1 boks hermetiske tomater
1 hvitløksfedd
1 ss sukker
1 ts salt
1 ts paprikapulver
1 ts nykvernet pepper
1 grønnsakbuljongterning
2 dl revet vellagret jarlsberg, eller annen smaksrik revet ost

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader.

Kok opp lettsaltet vann i en stor kjele. Kok lasagne-platene, noen av gangen, i ca 4 min.

Ta dem forsiktig opp og ha 1 ss cottage cheese, smakt til med salt og litt chili, på hver plate.

Rull dem sammen og legg dem inntil hverandre i en ildfast form.

Tomatsaus:
Rens og hakk løken grovt.

Ha løk, knuste tomater, finhakket hvitløk, sukker, salt og krydder i en food processor. Kjør sausen glatt.

Hell tomatsausen i en kjele sammen med den hakkede buljongterningen. La det koke opp under omrøring.

Hell sausen over pastarullene. Strø over osten. Gratiner i ovnen på 200 grader i ca. 25 minutter til osten er gyllen.

Server gjerne med en grønn salat og godt brød.

Alt om pasta i Apéritifs pastaguide

Sendt inn av

Foto: TINE

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Det beste krydderet er salt

Ørjan Dahl Olafsen lager «gull av gråstein» på Kvarøy Saltsyderi. Av så å si helt gratis råvarer dukket ideen om Polarsalt opp, og resultatet er et fingersalt i verdensklasse. Kritthvitt og et uttrykk for det rene vannet i havet her ved Polarsirkelen. Les hele saken

Til toppen