Coca light får Gaultier-look

Nå designer moteikonet brusflasker.

Den kjente franske motedesigneren Jean Paul Gaultier er hyret som den nye kreative direktøren for Coca-Cola light i 2012. Og nå avdukes moteikonets nye flaskekolleksjon, skriver brusgiganten i en pressemelding.

Flaskekolleksjonen har fått navnet «Night & Day» og skal trekke linjene til Gaultiers berømte signaturdesign. «Night»-flasken har en sexy rockejente stil, med et korsett som minner om Gaultiers catwalkshow og ikoniske kjegle-BH, mens «Day»-flasken er inspirert av Jean Paul Gaultiers signatur – Breton-striper.

LES OGSÅ: Brusgiganter endrer oppskriften

«Night and Day»-flaskene blir tilgjengelige i ni europeiske land, Norge inkludert, fra april 2012. Senere i år vil en tredje flaske, «Tattoo», komme på markedet.

I Norge vil «Night»-flasken være tilgjengelig på utvalgte serverings- og utsalgssteder fra august og september, mens «Day»-flasken vil bli å finne i et lite og eksklusivt antall i spesielle sammenhenger.

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen