Couscous-salat med kylling og rucola
Fremgangsmåte
Stek kyllingfiletene i smør i en panne ved middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side. Trekk pannen til side og la filetene hvile 3-4 minutter.
Kok opp buljong, smør og eventuelt litt salt. Trekk kjelen til side. Ha i couscous og litt gurkemeie. Jevn grynene til en glatt overflate. Legg over lokk og la grynene svelle i 5-10 minutter.
Rør grynene fra hverandre. Ta ut kjernehuset på eplene og skjær dem i skiver.
Del over løken og skjær hver halvdel i skiver.
Grovhakk salaten og bland den med couscous, epler, løk og biter med fetaost.
Fordel salaten på fire tallerkener. Legg en filet delt i to på hver tallerken.
Rør soltørkede tomater i rømmen og server som dressing til salaten.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
83 POENG