Cru best i Paris

Kari Innerå & Co til topps i internasjonal kokkekonkurranse.

Laget fra Cru Vin og Kjøkken gikk helt til topps under kokkekonkurransen for unge aktører gikk av stabelen under Equipe' Hotel i Paris denne uken. Kokk Leif Grastveit og servitør Anita Bergersen forsvarte Norges ære mot Frankrike, Danmark, Storbritannia, Japan og Belgia i en såkalt rock steady cook-konkurranse. Det innebærer at to og to nasjoner møtes til dyst med flere retter, skriver Hotellmagasinet.

I tillegg til det kokkefaglige inneholdt konkurransen også prøver i blindsmaking, skjenking og tranchering.

– Konkurransen er spesiell fordi kokk og servitør jobber sammen om resultatet, sier kjøkkensjef Kari Innerå ved Cru til Horecanett. Hun delte laglederansvaret med Magdalena Rosenblad fra Le Benjamin. Før konkurransen håpet den erfarne deltakeren og dommeren fra internasjonale konkurranser på finaleplass.

– Derfor var det ekstra hyggelig mine folk som vant, smiler Innerå.

LES OGSÅ: Ny norsk vinkelnerstjerne

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen