Conde nast
Det er nå bestemt: Et av verdens beste aller hoteller ligger i Oslo

Det er nå bestemt: Et av verdens beste aller hoteller ligger i Oslo

Det er The Thief som nå er på den ettertraktete listen over verdens beste hoteller som reisemagasinet Condé Nast Traveler står bak.
Redaksjonen
16 Desember 2015 - 11:01

Condé Nast Traveler er hotellbransjens Michelin-guide. Det er derfor en sensasjon at et Oslo-hotell er på denne listen over verdens 150 beste. The Thief er altså det første norske hotellet som får denne høythengende utmerkelsen.

- Vi er ekstremt stolte. Å bli inkludert på denne listen er en fantastisk anerkjennelse for alle på hotellet. Nåløyet er svært trangt. I Sverige, Danmark, Tyskland og Spania er det for eksempel listet kun ett hotell fra hvert land, akkurat som i Norge. Vi håper leserne av magasinet lar seg inspirere til en tur til Oslo og Tjuvholmen, sier Jarle Moen, hotelldirektør på The Thief.

Hotelleier Petter A. Stordalen er ikke mindre entusiastisk: - At The Thief nå rankes som et av verdens beste hoteller av selveste Condé Nast Traveler er vanvittig stort. Ambisjonene var skyhøye fra dag én. Vi skulle skape et hotell med kvalitet ned til hver minst detalj. Selv for de mest ambisiøse hotellnerder er imidlertid en plass på «The Gold List 2016» nærmest for ambisiøst for et norsk hotell.

Det er ikke bare overnatting som vektlegges på The Thief. Sjefskokk Johan Laursen har store ambisjoner med sitt kjøkken, Fru-K, og barsjef Chris Grøtvedt og hans team har som mål å lage en bar det går gjetord om langt utenfor Norges grenser. 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt

Selv på regionalnivå er kvaliteten topp, og her får du sågar god valuta for pengene, noe som er sjeldent fra Burgund i dag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne rieslingen er sykt billig
+
Ukens vin

Denne rieslingen er sykt billig

For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt

Selv på regionalnivå er kvaliteten topp, og her får du sågar god valuta for pengene, noe som er sjeldent fra Burgund i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne rieslingen er sykt billig
+
Ukens vin

Denne rieslingen er sykt billig

For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

By på en vårlig og veldig lettlaget pastarett
Dagens rett

By på en vårlig og veldig lettlaget pastarett

1. mai er for mange første vårdag. Med gode værmeldinger i vente, er det mange som vil tilbringe mest tid ute. Med denne pastaretten til middag, blir det tid til alt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder
Dagens rett

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder

Det er 1. mai, og en skinkestek med sprø svor og spennende tilbehør er dagen verdig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her