Ferran Adrià ny stjerne på FC Barcelona

Mesterkokken skal lage sunn mat til verdens beste fotballag.

FC Barcelona har hentet inn den molekyl-gastronomiens far og El Bulli-grunnlegger, Ferran Adrià, som forsterkning, skriver wownews.se.

Hensikten er å la mesterkokken formidle kunnskap og et bedre kosthold til gi klubbens spillere. Under parolen "Vi er hva vi gjør, vi er hva vi spiser", skal Adrià delta i et team som først og fremst skal jobbe med kubbens spillere på ungdomsnivå.

Etter at El Bulli stengte dørene i vår, driver Ferran Adrià blant annet to restauranter i Barcelona, Tickets og Snackería 41˚.

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen