Gutta på tur er kommet hjem

Vaaghals heter den nye restauranten som blant andre Gutta på tur-gjengen står bak.

Arne Hjeltnes, Arne Brimi, Vegard Ulvang og Bjørn Dæhlie herjet tv-skjermene fra 1995 til 2002 med utagerende matlaging på de utroligste steder. Med restauranten Vaaghals blir matlagingen i mer faste former, men sannsynligheten for at det blir innslag av både bark og lav er stor.

Hjå mor di

Men også svært tradisjonsinspirerte retter. Vaaghals er nemlig et helnorsk konsept og ifølge pressemeldingen er det «restauranten me alltid har hatt lyst å gå på». Og «hjå oss kjem maten på bordet, akkurat som heime hjå mor di».

Adresse Bjørvika

Med seg har de fire fått Jørn Lie og Eirik Strøm Lillebø fra Gamle Raadhus som skal stå for den daglige driften av Vaaghals. Både Jørn og Eirik opprettholder sine roller i Gamle Raadhus.

Vaaghals åpner 10. oktober og med adresse Dronning Eufemias gate 8 blir den en av de første restaurantene som åpner i denne delen av Bjørvika.

Foto: Stian Borch

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen