Hvem er best av de unge?

Nå kåres Årets Unge leder i Reisebransjen og Årets Unge Hotelier.

Vinnerne er unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i jobben, eller ved å ha vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle.
 
Etterutdanning
Premien er en verdifull videreutdannelse i ledelse ved Cornell University School of Hotel Administration i New York. Den høytidelige overrekkelsen foregår under en middag på Radisson SAS Scandinavia Hotel tirsdag 19. september som en del av HSMAI Reiselivsdagen.
 
Nye tanker
Formålet med utdelingen er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reisebransje-bedrifter.
 
Stor tro
- Vi har stor tro på at denne prisen motiverer bransjens unge ledere og med den økte satsingen på reiseliv her i landet er det stadig behov for dyktige, unge, ambisiøse og nytenkende mennesker, sier juryformann Ingunn Hofseth.
 
De nominerte er:
Ann-Torill Briksdal (28), resepsjonssjef Radison SAS Scandinavia Hotel, Oslo
Angunn Lillegraven (26), driftsansvarlig Restauranthuset Straen i Stavanger
Benedicte Margrethe Guslund (33), hotellsjef Norlandia Geilo Hotell
Birte Bratland Hevrøy (32) Sales & Revenue Manager, Rica Travel Hotel Bergen
Kjetil Engum (28), Food & Beverage Manager, Scandic Hotel Tromsø
Kristine Tonning (32) driftsdirektør Hotel Bristol, Oslo
Olav Langli (31), salgsdirektør Radisson SAS Park Hotel, Fornebu
Randi Schmidt (32) hotellsjef Engø Gård Hotel & Restaurant, Tjøme

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen