Dagens rett

Italiensk bacalao

Hvem har sagt at fisk er kjedelig? Det er definitivt ikke sant når vi serverer en herlig, smakrik og rykende varm stoccafisso!

Nederst på siden finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Italiensk bacalao- Burrida di Stoccafisso

Ingredienser

800 g utbløtt tørrfisk
2 poteter i båter
1 - 2 gulrøtter i skiver
¼ selleri i skiver
1 gul paprika i skiver
1 rød paprika i skiver
8 ansjosfileter
6 tomater, skåldede i skiver
1 fedd hvitløk
3 ss hakket persille
1 dl maisolje
½ dl sorte oliven
1 fl tørr hvitvin

Fremgangsmåte

Rens fisken for skinn og ben og del den i 10 cm lange stykker.

Varm opp olivenolje i en kasserolle. Tilsett tørrfisken, gulrøtter, selleri, ansjos, paprika og krydder.

Kok opp og la småkoke på svak varme i minst 1 time. Rør forsiktig av og til slik at tørrfisken ikke fester seg i bunnen.

Tilsett potetbåtene, tomater og persille. Hell over hvitvin og la det hele koke til potetene er kokte.

Tilsett oliven like før servering.

Sendt inn av

Foto: Kjell Ove Storvik

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen